facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Excellenz-Group

Excellenz-Group

Info

Excellenz-Group is zeer gespecialiseerd in de verzorging van catering & evenementen, mede dankzij de passie, creativiteit, veelzijdigheid en betrokkenheid!

Geschiedenis

De ExcellenZ-Group bestaat uit drie bedrijfsonderdelen;

ExcellenZ – Quality Catering neemt de verzorging van exclusieve catering op zich. Compleet aangekleed, met exclusieve inrichting en productinnovaties.

LimianZ – Party & Event Center is een zeer uitgebreid zalencomplex. De verschillende zalen zijn voor iedere gelegenheid om te bouwen. Van feesten en partijen tot zakelijke bijeenkomsten.

EnjoY – Event Catering neemt de verzorging van publiekcatering op zich. Catering met een frisse bite.

Creativiteit, innovatie, genieten, verrassen, proeven en beleven zijn de pijlers van ons werk. Wij noemen ze zelf ook wel de smaakmakers.

Nieuwsgierig geworden naar onze smaakmakers? Laat u verrassen door de Excellenz-Group en bekijk onze website www.excellenz-group.nl. Ons team staat altijd voor u klaar!

Adres: Kaldenkerkerweg 182b, 5915 AH Venlo (gemeente)
Telefoonnummer: (+31) 077 352 34 06
Stad: Venlo
Route: Kaldenkerkerweg 182b
Postcode: 5915 AH



op zoek naar gerelateerd: Excellenz review
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Ballet en Dance studio Dorris Titulaer Ballet en Dance studio Dorris Titulaer 2 km Eerst les gehad van Dorris'moeder,daarna samen met Dorris stukje beroepsopl.bij mvr.V...
Scala Scala 2 km Iedere zaterdag dikke feestjes en ludieke acties! Leuk personeel en ruime mooie locat...
Venlo on Ice Venlo on Ice 2 km Sinds deze geopend is komen wij er wekelijks voor div te kopen .top winkel en persone...
Grenswerk :AM Grenswerk :AM 2 km Fijne sfeer, super bediening en heerlijk eten. Goede vegan tapas
Poppodium Grenswerk Poppodium Grenswerk 2 km Fantastisch concert van Frans Pollux en zijn band. Met in het Venloos vertaalde numm...
Venlonazaal Venlonazaal 3 km Mooie ruime locatie voor diverse feesten, vergaderingen of presentaties. Ruime vergad...
Sligro Sligro 4 km Ongeïnteresseerde en ongemotiveerde medewerkers. Vriendelijk groeten kon er niet vana...
The Scelta Institute The Scelta Institute 4 km Ziet er erg mooi uit strak en vezorgd.
Stal Ut Bulteven Stal Ut Bulteven 5 km Ik vind het een top manage ik rij zelf ook op deze manage en het is veel beter dan mi...
Unicover Unicover 5 km Unicover is een ambachtelijk bedrijf waarbij met onder andere mensen met een afstand ...
Holi Farbrausch Venlo Holi Farbrausch Venlo 15 km Venlo gonna be colorful
Recensies
Excellenz was voor onze bruiloft niet “slechts” een cateraar. De term “wedding planner” dekt de lading een stuk beter. Al vanaf de eerste afspraak is er constructief over alle facetten van onze dag mee gebrainstormd en zijn goede, gedegen voorstellen gedaan over onderwerpen waar zelf nog niet eens aan gedacht hebben. Hun ruime ervaring is hier duidelijk in te merken. Ook in de aanloop naar en tijdens het feest hebben ze echt alle zorgen uit onze handen genomen, van last minute changes tot en met contacten met overige leveranciers. Onze contactpersoon die de gehele tijd aanwezig was tijdens opbouw, feest en afloop was een goede match waardoor het feest vlekkeloos verliep en we continue wisten waar we aan toe waren. Zelfs ver na afloop van het feest blijft het team voor ons bezig met afhandelen van zaken met overige leveranciers. Voor iedereen die een groot feest wil houden raden we Excellenz zeer aan. Wij weten door wie we ons eerste jubileum laten regelen.
Excellenz heeft voor ons de bruiloft tot in de puntjes geregeld. Eten was super! Van champagne tot confettikanon alles wat je maar op je bruiloft of feestavond zou willen kunnen hun voor je regelen!!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid