facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor EXCELLENCE Security Nederland

EXCELLENCE Security Nederland

Info

EXCELLENCE Security b.v. is een officieel erkende particuliere beveiligingsorganisatie met jaren ervaring op het gebied van retail-, zorg- en objectbeveiliging.

Geschiedenis

Sinds de oprichting van EXCELLENCE Security in 2002 staat het bedrijf bekend als een allround particuliere beveiligingsorganisatie die van alle markten thuis was. In 2010 heeft het managementteam een nieuwe strategie voor de lange termijn ontwikkeld waarbij de focus op retail-, zorg- en objectbeveiliging kwam te liggen. Om dit mogelijk te maken is kort daarna een reorganisatie doorgevoerd. De gedachte hierachter was om de beschikbare middelen efficiënter en effectiever in te zetten, om onze diensten verder te optimaliseren.

Onze vernieuwde strategie rust op drie pijlers:
Klantfocus, Medewerkerfocus en Marktfocus.

Klantfocus
Bij EXCELLENCE Security staan de klanten centraal.
Door mee te denken met onze klanten proberen wij de kosten voor hen laag te houden. Wij leveren diensten op lokaal, regionaal en Europees niveau. Deze diensten worden met specifieke waardeproposities geleverd, waarbij wij ons focussen op wat zij individueel nodig hebben en willen. Wij bouwen een langdurige relatie met klanten op die onze benadering op dienstverlening waarderen. Door ons te richten op waar wij goed in zijn, kunnen wij de beste ‘op maat’ oplossing aanbieden.

Medewerkerfocus
Beveiligen is mensenwerk. EXCELLENCE Security stelt hoge eisen aan zijn medewerkers. Wij investeren in onze medewerkers en daarom blinken wij uit in people management. Dit zorgt ervoor dat wij de beste service kunnen leveren in ons dienstenaanbod. Wij verkleinen de risico’s bij onze opdrachtgevers door onze medewerkers goed op te leiden en inzicht te geven in de arbeidswetgeving.

Marktfocus
Wij hebben bewust gekozen om ons te specialiseren in retail-, zorg- en objectbeveiliging. Dit zijn voor ons drie belangrijke marktsegmenten (niche) binnen de beveiligingsmarkt. Hiermee kunnen wij onze opdrachtgevers beter van dienst zijn met onze services, kennis en ervaring.

Voor meer informatie over onze organisatie verwijzen wij u door naar onze website: www.excellencesecurity.nl

Adres:
Telefoonnummer: 0180-424442
Stad: Ridderkerk


Recensies
Gespecialiseerd in ZorgBeveiliging en in HighEnd Retail. Goed personeel. Weten waar ze over praten.
Lidl bestraat helmond Gggrrrr...eng ventje Denk thuis niks te vertellen
Tof bedrijf netjes en eerlijk!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid