facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Examentraining Midden Nederland

Info

Onzeker over je examen? Examentraining Midden Nederland: complete training / bijles in twee dagen in de meivakantie. Meer info: zie onze site!

Geschiedenis

Welkom bij Examentraining Midden Nederland: examentraining in de regio Utrecht, Nieuwegein, Leidsche Rijn, IJsselstein, maar uiteraard ook voor iedereen daarbuiten. Wij richten ons op de HAVO en VWO staan voor:

- Professionaliteit: uitsluitend les van ervaren eerstegraads bevoegde docenten

- Kleinschaligheid: kleine werkgroepen van maximaal 12 leerlingen

- Betaalbaarheid: wij vragen 149 euro voor een complete examentraining

Kijk snel op onze site voor meer info.
Schrijf je snel in. Het aantal plaatsen is beperkt.

www.examentrainingmiddennederland.nl



"NXXT is de grootste landelijke rijschool met het goedkoopste tarief van heel Nederland! Are you NXXT? Start deze week nog met een gratis proefles!"
Adres:
Telefoonnummer: 0623848034
Stad: Woudenberg


Recensies
Wat een fijne instructeur is Frans Etiënne!! Hij is rustig en geduldig,legt dingen op een begrijpelijke manier uit. Neemt de tijd voor jou als persoon en tijd voor de oefeningen. Ook als je wat minder snel of goed kan leren geeft Frans niet op. Hij legt net zo lang uit tot je het begrijpt, wat een engelen geduld!! Onze zoon is bij Frans in 1x geslaagd voor zijn rijbewijs. En door de inzet van Frans ben ik inmiddels zelf ook met veel plezier aan het lessen. Iets wat ik nooit gewild heb maar dankzij de inzet en enthousiasme van Frans erg leuk vind. Als je een betrouwbare geduldige instructeur zoekt raad ik je NXXT rijschool Frans Etiënne van harte aan!!!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid