facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Ew-Parket

Ew-Parket

Info

www.ew-parket.nl
traditionele en modern
houten Vloeren
vloeren stofvrij schuren en behandelen

Geschiedenis

Houten vloeren schuren oliën of lakken met of zonder kleurpigment.

Nieuwe vloeren leggen: Stroken vloeren, vis graat vloeren of andere patronen.

Laminaat vloeren assortiment.

kom kijken naar de uitgebreide mogelijkheden:
EW-Parket Rijksstraatweg 241 3956 CN Leersum 0343-460717



"Parket vloeren en parket stofvrij schuren. Of het nu gaat om traditioneel parket, een oude houten vloer, eiken vloerdelen, patroonvloeren, of om parketvloeren in exclusieve houtsoorten en patronen, EW Parket adviseert en levert altijd een perfect afbehandelde vloer."

"Parket vloeren en parket stofvrij schuren. Of het nu gaat om traditioneel parket, een oude houten vloer, eiken vloerdelen, patroonvloeren, of om parketvloeren in exclusieve houtsoorten en patronen, EW Parket adviseert en levert altijd een perfect afbehandelde vloer."
Adres: Rijksstraatweg 241, 3956 CN Leersum
Telefoonnummer: + 31(0) 343 460717
Stad: Leersum
Route: Rijksstraatweg 241
Postcode: 3956 CN



op zoek naar gerelateerd: Pallmann X Zero
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Heuvelrug Parket Heuvelrug Parket 491 meter Zeer tevreden! Klantvriendelijk en behulpzaam!
Ben van den Broek Woninginrichting Ben van den Broek Woninginrichting 874 meter Ik was erg aangenaam verrast door de gastvrijheid en de diskundigheid van het persone...
Recensies
Wat een verschil!. Onze 28 jarige ronde eiken houten tafel met driepoot was zo langzamerhand oranje gekleurd met zwarte en kale plekken. E.W. heeft de tafel geschuurd, gepolijst en gelakt. Het resultaat is verbazend mooi. Alsof hij nieuw uit de winkel komt. Heel blij mee. Vakwerk.
EW Parket heeft onze vloer die zeer ernstig beschadigd is mooier gemaakt dan dat hij ooit is geweest! Zeer klantvriendelijk behandeld, er is pragmatisch meegedacht in praktische problemen tot op detailniveau. Ik zou hen zeker weer inschakelen!
Naar Leersum voor een parketvloer in Breda? Voor zulk vakwerk wil je dat zeker! Groot oppervlak visgraat met band en bies waar alles op de mm bij elkaar komt. Met ronde lijnen rond de trap. Wij kennen geen andere partijen die dit zo kunnen maken. Chapeau!
Wij kijken met plezier terug op het uitzoeken en plaatsen van onze prachtige PVC vloer voor woonkamer, keuken en hal. Soshi geeft eerlijk en praktisch advies en denkt goed mee. Ook Evert gaf tijdens het inmeten goed advies, bijv over de plinten. Ook het plaatsen van de vloer en de 2 deurmatten ging netjes en zonder problemen. Wij raden EW parket van harte aan. Dikke tien!!
EW Parket heeft onze oude parketvloer op de benedenverdieping geschuurd en opnieuw gelakt met matte lak. Het is prachtig geworden! De vloer ziet eruit als nieuw en door het type lak lijkt de woonkamer groter. Ook alle spullen in de kamer zien er mooier uit dankzij de vloer. De lak is heel mat en naturel waardoor de vloer geolied lijkt. We zijn ontzettend blij met het resultaat.
Goed en eerlijk advies over het schuren en lakken van een oude parketvloer, die nooit zo strak zal worden als een nieuwe vloer. Dat vinden wij niet erg, want de vloer ligt in een oud huis en dat mag je best zien. Vervolgens is de vloer vakkundig geschuurd en gelakt door een vriendelijke medewerker die goed overlegt over de details van de afwerking. Minder gebruikt materiaal ten opzichte van de offerte wordt netjes op de rekening in mindering gebracht.
De communicatie met Shoshi was erg prettig & het resultaat; We zijn enorm blij met ons nieuwe vloer! Maakt het huis veel warmer, veel dank voor het professionele & mooie werk.
Wij zouden de vloer eerst door een andere partij laten schuren, helaas had deze i.v.m. uitloop schilders geen mogelijkheid om meer op te schuiven. Via onze aannemer kwamen wij uit bij EW Parket. Zij konden zeer snel schakelen en dit gecombineerd met een top resultaat. Kwaliteit staat bij dit bedrijf bovenaan, super!
Vakmensen, professioneel en vriendelijk! Mijn tropisch houten vloer is weer zo goed als nieuw. Ook de service en nazorg perfect!
Hele goede service , onze vloer is prachtig geworden dankzij het uitstekende vakwerk van Evert !
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid