facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Evoluon

Evoluon
"Next Nature heet je welkom in het ruimteschip van de aarde.Het Spectaculaire Evoluon in Eindhoven bestaat uit drie onderling verbonden delen. Zo bezoek je bij ons de tentoonstelling RetroFuture, kun je genieten van het eten van de toekomst in Brasserie Next en verzorgen we congressen, zakelijke bijeenkomsten en evenementen."
Adres: Noord Brabantlaan 1A , Eindhoven 5652 LA, NL
Telefoonnummer: 040 250 4620
Stad: Eindhoven
Route: Noord Brabantlaan 1A
Postcode: 5652 LA



op zoek naar gerelateerd: evoluon evenement, evoluon strand, evoluon bezoeken, evoluon vandaag, evoluon restaurant, evoluon eindhoven restaurant, evoluon parkeren, evoluon wiki
Recensies
Retro Future in het Evoluon bezocht op 30 april 2023. Heel sfeervol en vol gave beelden over het beeld van de toekomst vanuit het verleden. Hele bijzondere zaken als ontwerpen voor utopische steden door beroemde architecten als Frank Lloyd Wright. En bizarre vervoersmiddelen die men dacht dat ooit gemeengoed zouden worden. In de setting van het magistrale retro-futuristische Evoluon ben je zo twee uur bezig met een rondje. Hopelijk in de toekomst meer van zulks met wellicht nog iets meer echte museale "objecten" nu toch veel panelen, dan blijft deze Eindhovense vliegende schotel wel een publiekstrekker.
Na 40 jaar weer terug gegaan vanwege het gebouw zelf.. Was vroeger paradijs op aarde als kind zijnde.. Technologie op toekomst gericht.. Je mocht overal aanzitten.. Nu een expo.. Leuk om binnen te wandelen en de oude details nog steeds aanwezig.. Iconisch plafond nog steeds aanwezig.. Nostalgische herinneringen aan.. Genoten vandaag..
Leuk om hier na veel jaren geleden weer eens binnen te zijn. Helaas viel de tentoonstelling ons behoorlijk tegen. Waar het Evoluon in het verleden bekend stond om "de tastbare" tentoonstelling, bestond nu het grootste deel uit info borden. In de actievere delen kon je schieten op organen van een varken of praten tegen een paal met mosselen ?! Voor ons helaas een teleurstelling en zeker niet voor herhaling vatbaar. Jammer.
Prachtig staaltje architectuur dat al tientallen jaren indrukwekkend blijft. Ook perfect onderhouden. De tand des tijds heeft hier geen sporen achter gelaten. Unieke locatie voor unieke tentoonstellingen of evenementen. Zeker een bezoek waard.Bezocht opOfficiële feestdagWachttijdGeen wachttijdReservering aanbevolenJa
Vandaag 18-0-2023 naar het Evoluon geweest in Eindhoven. Wat is het heerlijk om weer terug te kunnen gaan naar het meest iconische gebouw von Eindhoven, na 33 jaar. Als je binnenkomst bij de tentoonstelling retro future loop gelijk tegen een even iconisch object aan namelijk de De Lorean auto bekend van de film back to the future. De tentoonstelling geeft weer wat er allemaal gebeurd is de afgelopen jaren. Ik vond het een leuke tentoonstelling en ben daar ongeveer 2 uur gebleven en daarna een drankje genuttigd in het restaurant van het Evoluon, met als leuk detail de deurklinken met het oude Evoluonlogo.
Bezoek aan de tentoonstelling Retro future klopt volledig in de omgeving van het Evoluon.. Geweldig karakteristiek gebouw wat je moet hebben gezien. Een aanwinst voor Eindhoven en omgeving. In de tuin kun je heerlijk relaxen en genieten van een hapje of drankje.
Prachtige expositie over retro future. Echt een aanrader. Geweldig mooi gebouw.Bezocht opWeekendWachttijdGeen wachttijdReservering aanbevolenNee
Het Evoluon in Eindhoven is na lange tijd weer te bezoeken als museum en dat is zeker een goeie keuze geweest. Het evoluon is een prachtig gebouw wat na mijn idee uiterst geschikt is als museum locatie. Op dit moment kun je hier de tentoonstelling “retro future” bezoeken.Bezocht opWeekendWachttijdGeen wachttijdReservering aanbevolenNee
De expo was best leuk, maar gaf niet echt een WOW gevoel. Diverse thema's werden nader uitgewerkt getoond in o.a. vrijstaande "tunneltjes" op ring 2 en 3 zie foto, en daar zaten ook wel wat leuke herkenbare dingen bij. "Oude" merken, rapportage over niet nodig vinden van mobiele telefoon jaren 80 reizen in de toekomst, of robots zoal men er 50 jaar geleden over dacht... enz. Toch mooi het Evoluon zelf weer een goed van binnen kunnen bekijken.
Het is natuurlijk een van de markantste gebouwen van Eindhoven en eigenlijk verdient het gebouw het gewoon om even binnen te kijken. De tentoonstelling die er nu in zit was leuk voor jong en oud. Hoe mensen naar de toekomst keken op verschillende momenten in het verleden. Hoe men de wereld mooier wilde maken. Het restaurantje na afloop is zeker mer kinderen een super leuke belevenis met gekke gerechten die best prima smaakten. Kortom leuk voor jong en oud.
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor Evoluon.

Eindhoven bezienswaardigheden en historische gebouwen

openingstijden, locatie, vervoer. Noord Brabantlaan 1A eindhoven locaties voor bijeenkomsten en evenementen kaart stadsplattegrond, satellietweergave. Evoluon adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met Evoluon. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over Evoluon delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid