facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Everything Cinnamon

Everything Cinnamon

Geschiedenis

Ik struin virtueel de wereld af om de leukste en lekkerste kaneelproducten voor je te vinden. Van gezonde kaneelhoning, tot iets minder gezond kaneel snoep! Van geweldig geurende kaarsen, tot heerlijk bruisende badballen. Van snackrepen tot echte Amerikaanse ontbijtkoeken. Alles met de heerlijke geur of smaak van kaneel. Ik heb zelfs wat producten toegevoegd met de afbeelding van kaneelstokjes want hoe sfeervol zijn die! En ik blijf natuurlijk doorzoeken naar nieuwe producten dus vergeet niet regelmatig langs te komen (virtueel dan) en houd mijn Facebook en Instagrampagina in de gaten. Hier zal ik regelmatig nieuwe producten gaan posten. Rest mij nu nog jullie heel veel shopplezier te wensen en vergeet niet:

Cinnamon Spice makes everything nice!



"Ik struin virtueel de wereld af om de leukste en lekkerste kaneelproducten voor je te vinden. Van gezonde kaneelhoning, tot iets minder gezond kaneel snoep! Van geweldig geurende kaarsen, tot heerlijk bruisende badballen. Van snackrepen tot echte Amerikaanse ontbijtkoeken. Alles met de heerlijke geur of smaak van kaneel. Ik heb zelfs wat producten toegevoegd met de afbeelding van kaneelstokjes want hoe sfeervol zijn die! En ik blijf natuurlijk doorzoeken naar nieuwe producten dus vergeet niet regelmatig langs te komen virtueel dan en houd mijn Facebook en Instagrampagina in de gaten. Hier zal ik regelmatig nieuwe producten gaan posten."
Adres:
Telefoonnummer: 06 11080254
Stad: Kaatsheuvel


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 18:00
Dinsdag: 08:30 - 18:00
Woensdag: 08:30 - 18:00
Donderdag: 08:30 - 18:00
Vrijdag: 08:30 - 18:00
Zaterdag: 08:30 - 18:00
Zondag: 08:30 - 18:00

Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid