facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Evers Financiële Dienstverlening Ulft

Evers Financiële Dienstverlening Ulft

Info

Evers Financiële Dienstverlening

Geschiedenis

Een allround financieel advies kantoor. U kunt bij ons terecht voor de volgende diensten;
- alle schadeverzekeringen, ook voor bedrijven en ZZP'ers
- hypotheken
- belastingaangifte en toeslagen (particulier klanten)
- zorgverzekeringen
- uitvaartverzekeringen
- sparen en beleggen
- leningen en lease
- echtscheidingen
- financiële planning



"Evers Financiële Dienstverlening is een bedrijf dat adviseert in diverse disciplines van de financiële dienstverlening. Hypotheken en verzekeringen voor particulieren en het MKB vormen de twee speerpunten. Maar daarnaast behoort ook het adviseren op het gebied van sparen, beleggen, en financiële planning tot het dienstenpakket. Door ons brede aanbod van geldverstrekkers en verzekeringsmaatschappijen, - maar ook door de samenwerking met partners op het gebied van makelaardij, accountancy, notariaat en preventie – kunnen we onze relaties een onafhankelijk en op maat gesneden aanbieding doen.Wij kunnen bemiddelen voor vrijwel elke geldverstrekker, bank en verzekeringsmaatschappij."
Adres: J.F. Kennedyplein 8, 7071 BT Ulft
Telefoonnummer: 0315-200100
Stad: Ulft
Route: J.F. Kennedyplein 8
Postcode: 7071 BT


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
De Hypotheekadviseur Ulft De Hypotheekadviseur Ulft 131 meter De Hypotheekadviseur Ulft is een eerlijk, onafhankelijk en ervaren advieskantoor die ...
Recensies
Fijne ervaring mee. Hypotheek en verzekeringen prima geregeld en duidelijk uitgelegd.
Wij hebben ons laten adviseren bij Evers voor onze hypotheek. Dit was erg prettig en wij kunnen het zeker aanraden! De werknemers zijn erg vriendelijk en behulpzaam. Ook voor andere service op bijvoorbeeld het gebied van verzekeringen zit je hier goed. Je merkt echt dat je hier telt als klant en geen nummer bent!
We zijn goed geholpen met onze hypotheek door Roger. Erg fijn contact en staat ten allen tijden klaar. Heldere informatie en snelle reacties maken hem tot een top hypotheek adviseur!
Wij zijn Heel tevreden over de Goede Advies en Snel .
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid