facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Evergreenz

Evergreenz
Adres: Het Heijderbos , Heijen , NL
Stad: Heijen
Route: Het Heijderbos



op zoek naar gerelateerd: Heijderbos Vernieuwd, Speeltuin Heijderbos, 4 persoons Comfort cottage Heijderbos, Foto's Center Parcs Heijderbos, Plattegrond Heijderbos huisjes, Filmpje Heijderbos, Heijderbos agenda, Heijderbos VIP 4 personen
Recensies
2.5 sterren waard. Overpriced voor wat het is. Voor 38 euro/pp verwacht je meer keuze en variëteit in het eten. Het eten is ansich niet slecht maar saai en alledaags. Je hebt wat ribbetjes, wat steak en kip en salades en ijs of bavarois als dessert. Voor dit buffet zou eigenlijk niet meer dan 30 euro/pp mogen aangerekend worden.
Hebben hier elke ochtend ontbijtbuffet gehad en 2x all you can eat. Opzich hadden we niet slecht gegeten. Enkel bij het ontbijt dat de roerei wat waterig was, en één keer een avond gehad waar het vlees wat aan de droge kant was. En moesten soms lang wachten tot iets aangevuld werd. Maar het liet onze pret niet bederven. Ondanks de corona, geen mondkap etc, ik neem dat niet met een korrel zout.
Echt geen aanrader. De kwaliteit van het eten is zwaar ondermaats. Niets is vers, alles is opgewarmd of aangelengd, lauw en smakeloos. Wijn ook niet te drinken. Duurt lang voordat dingen die op zijn worden aangevuld. We hebben bijna €100 afgerekend, moesten onze eigen vaat nog opruimen, en hebben daarna thuis crackers gegeten om onze maag te vullen. Onze kinderen vonden het speeltuintje leuk maar we gaan niet meer terug. Voordat geld kun je echt veel beter buiten het park of in je bungalow eten!
Na alle slechte recensies te hebben gelezen waren wij erg benieuwd. Restaurant ziet er netjes uit er is veel te doen voor kinderen. Buffet is uitgebreid je kan er van alles krijgen vis,vlees, pasta, bijgerechten en een mega salade bar. Bier en wijn kan je tappen en er staan ook heerlijke flessen wijn naast de tap die je kan inschenken. Personeel is allemaal zeer vriendelijk. Eten was prima en de toetjes waren ook erg lekker. Dus echt wel een aanrader om hier te gaan eten als je verblijft op dit park
Op zichzelf is het eten wel iets beter dan 1 ster, al ontstijgt het het niveau van magnetronmaaltijden uit de supermarkt niet qua smaak. Echter wanneer je de prijs die ze ervoor durven te vragen er tegenover zet 75eu voor twee personen, is de prijs/kwaliteitverhouding compleet zoek. Warme maaltijden zijn vaak lauw, vlees standaard te ver doorgebakken. Niet aan te raden, ga vooral ergens anders eten!
uiteraard helemaal gericht op kinderen. Maar vooral zeer goed bezig met voorkomen van voedselverspilling en onnodig afval. Het ziet er allemaal erg lekker uit en dat is het ook.
Ook wij hebben hier gegeten tijdens onze vakantie deze week. We waren opzoek naar in ieder geval voor de kinderen goed eten. Gelukkig is onze dochter de moeilijkste niet en is gelukkig met patat en pannenkoeken. Voor volwassenen is dit eten, naar onze mening, te duur in vergelijking met wat je krijgt. De kip was rauw en het eten was koud. Uiteindelijk hebben ook wij ons maar vol gegeten van de patat, dan is 37,- een hele dure "snack". Voor ons géén Evergreenz meer.
Prima eten qua dinner, maar ik mis wat informatievoorziening. Qua ontbijt valt het me wat tegen, maar voornamelijk omdat ik voldoende vegan opties mis. Met een plantaardige yoghurt erbij zou het ontbijt voor een veganist al een stuk toegankelijker zijn. Tijdens het dinner zijn er genoeg vegetarische opties, maar is het soms wel lastig te bepalen of iets geheel plantaardig, en dus veganistisch, is. Hier zou extra informatie per gerecht en bij élk gerecht erg helpen. Of er ook plantaardige vleesvervangers zijn wordt niet duidelijk gemaakt, dus nogmaals: informatievoorziening. Wel te prijzig voor de kwaliteit. Vegetarische menuopties: Er zijn vegetarische opties, maar voor een veganist is het ontbijt beperkt komkommer, tomaat, fruit, zonnebloempitten en hazelnoten. Bij het dinner zijn er ook voldoende vegetarische opties, maar mist de informatievoorziening voor veganisten, waardoor sommige gerechten twijfelachtig zijn. Geen idee of er vleesvervangers zijn.
Het gros van de reviews blijkt geplaatst te zijn door behoorlijke azijnzeikers. Eten was gewoon goed, niet ieder gerecht is even smaakvol, maar over het algemeen gewoon prima. Bediening is aardig en alles werd goed bijgevuld. Uitgebreid toetjes buffet en voor ieder wat wils.
All-in diner bij het restaurant evergreenz Ten eerste wil ik zeggen dat ik niets in deze review naar de werknemers richt, die werken erg hard en zijn erg vriendelijk, hou dat zo, dit is erg fijn namelijk. Het restaurant heeft echt veel meer sturing nodig, er is te weinig personeel of mensen weten niet wat ze moeten doen. Buffet is niet mega uitgebreid, maar als het eten goed was kon het ermee door. Helaas was dit niet echt het geval. De biefstuk zoals in de foto's te zien was gewoon nog rauw, en kan eigenlijk echt niet zo geserveerd worden, en de vis was goed gebakken, maar lag een soort na te garen op een bakplaat, waardoor de vis een aangekoekte laag kreeg, erg jammer. Dit alles voor een prijs van €34.50 per persoon vind ik gewoon niet kunnen, en ik hoop dat door deze review de kwaliteit van het restaurant omhoog kan worden gebracht, want dit kan gewoon een goed restaurant worden. Wat ik ook nog even wil vermelden is dat overal de corona maatregelen werden doorgevoerd. Van voorgerechten vooraf ingepakt, naar de hoofdgerechten die voor je werden opgeschept. Dit laat zien dat het restaurant vermogen heeft om met oplossingen te komen, hopelijk kan dit doorgevoerd worden in de problemen die zich nu voordoen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid