facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Everaars

Adres: Buurtweg 42, Rheden, Gelderland, Netherlands
Telefoonnummer: +31264951400
Stad: Rheden
Route: Buurtweg 42


Openingstijden

Maandag: 07:30 - 16:30
Dinsdag: 07:30 - 16:30
Woensdag: 07:30 - 15:00
Donderdag: 07:30 - 16:30
Vrijdag: 07:30 - 12:00


op zoek naar gerelateerd: Tandarts informatie, Eric Tak tandarts, Vragen over tanden, Tanden info, Alles over het gebit, Alles over mondzorg, Tandarts Tak - Rheden
Recensies
Na meerdere keren gewisseld te zijn van tandarts, omdat de vorige gewoon erg onvriendelijk waren of zelfs onnodige dingen aansmeren, ben ik nu zeer blij met de overstap naar meneer Everaars. Hij zorgt altijd dat je je op je gemak voelt door te vertellen wat hij aan het doen is, is altijd vriendelijk, verkoopt je geen onnodige dingen, en is betaalbaar sterker nog, ik mag voortaan 1x per jaar komen ipv per half jaar. Ik en mijn vriendin zijn zeer blij met de overstap en willen beide nergens anders meer heen. Super!
Gisteren met mijn extreem bange dochter geweest om 3 tanden te laten trekken. Stap voor stap alles doorlopen. Ze hadden er extra tijd en aandacht aan gegeven. Super blij met deze goede kundige tandarts.
Zeer deskundige tandarts die alles doet om de patiënt gerust te stellen. Vakkundig en besteed aandacht, tijd en advies voor het onderhouden van het gebit. Ook zeer vakkundige en vriendelijke assistentes.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid