facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Events op de Veluwe

Events op de Veluwe

Info

Op zoek naar een locatie voor evenement, verjaardag of jubileum? Of juist een locatie waar je een activiteit kunt combineren met culinaire mogelijkheden voor een familiedag, kinderfeest, bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest? www.eventsopdeveluwe.nl



"Plan een bedrijfsuitje, vergadering, familiedag, uitje met vrienden, vrijgezellenfeest of kinderfeestje via Events op de Veluwe! Van zaalhuur en bruiloft tot lasergamen, buggyrijden en dinershows. Door elke activiteit te combineren met een culinair arrangement kun je zelf jouw dagje uit samenstellen. Volledig op maat helpen we je bij het organiseren van een vergadering, evenement en zaalhuur voor bijvoorbeeld bruiloft of jubileum."

"Plan een bedrijfsuitje, vergadering, familiedag, uitje met vrienden, vrijgezellenfeest of kinderfeestje via Events op de Veluwe! Van zaalhuur en bruiloft tot lasergamen, buggyrijden en dinershows. Door elke activiteit te combineren met een culinair arrangement kun je zelf jouw dagje uit samenstellen. Volledig op maat helpen we je bij het organiseren van een vergadering, evenement en zaalhuur voor bijvoorbeeld bruiloft of jubileum."
Adres: Harremaatweg 34, 3781 NJ Voorthuizen
Telefoonnummer: +31342471297
Stad: Voorthuizen
Route: Harremaatweg 34
Postcode: 3781 NJ


Recensies
We hadden geregeld dat we na Hollandse spelletjes met de familie zouden eten. De spelletjes waren incompleet, maar dit was overkomelijk, helaas ging het daarna bergafwaarts.. Met de wetenschap dat we tussen 16-18 zouden eten bleek dat men had bedacht dat dit ook wel van 18-20 kon. Heel de familie, inclusief kleine kinderen, 2 uur wachten. Rond half 5 kregen we het bericht dat als we gingen zitten het eten toch wel eerder zou komen, nou niet dus.. rond 18 waren de barbecue’s aan, leuk idee, een grill per tafel, helaas waren de gasflessen leeg en konden de dames van dienst deze niet vervangen. Na dit zelf gedaan te hebben kwam het voorgerecht, koude soep.. nadat het bericht kwam dat dit zo hoorde en wij als tegenbericht gaven dat dit niet klopte werden we genegeerd. Van de 3 soepen waren er 2 koud, deze mochten we zelf opwarmen in de magnetron.. Een melding over de hygiëne, als het gaat om de kruisbesmetting, we moesten het rauwe vlees met ons eigen bestek omdraaien op de barbecue, werd afgedaan alsof we aan het zeuren waren. Gelukkig was de patat wel lekker, al kwam deze pas 3 kwartier na start hoofdgerecht en na 2 keer navragen.. Ik hoop dat ze hier leer uit trekken en dit in het vervolg beter oppakken. Voor ons niet weer, ik zou dit voor grotere groepen 20+ dan ook zeker afraden!
Super leuke dag gehad bij Events op de Veluwe. Een rondje met de e-chopper langs Boshuis Drie door het bos is echt een aanrader. Daarna hebben we geracet in de Formule 1 Experience en de interactieve Escaperoom gedaan! Super tof!
Erg vriendelijk personeel, bowlingbaan liet wel aan de wensen over.. Wij kwamen een uurtje bowlen, dat is daarmee ook het enige wat ik kan beoordelen! De weg ernaartoe was onduidelijk, had in de reservering graag gezien hoe we naar de bowlingbaan moesten lopen vanaf de parkeerplaats, maar dat kwam misschien omdat het donker was. Bowlingbaan compleet voor onszelf, aangezet door een ontzettend vriendelijk en beleefde dame van de bar er recht boven! Baan zelf en ballen zou ik niet teveel van verwachten, wat veroudert en de baan zelf klinkt erg oneven, pins nog aan een oud "touwtjes" systeem. Leuk voor een uurtje! Maar valt nog genoeg te verbeteren, denk dat deze "beklagingen" niet van toepassing zijn als je daar lekker op het vakantiepark zit, maar als je er heen rijdt puur om te bowlen zou ik het afraden.
Wij hadden brekrs e-choppers gehuurd met aansluitend een high tea. Was super leuk en lekker. Zeker aan te raden.
De F1 simulator was goed! Er om heen was echter minder goed geregeld een beetje rommelig. Voorbeeld: het stuur was nog nat van mijn voorganger ook de koptelefoon werd niet schoongemaakt. De instellingen waren niet goed gezet waardoor we niet aan de race zelf toekwamen. Het personeel ging daar behoorlijk laconiek mee om, geen eens "sorry,....".
Een familiedag OudHollandse spelletjes. Op zich leuk, maar ik kreeg geen welkom gevoel. We moesten zoeken waar we moesten zijn, er kwam 1x iemand uitleg geven en vragen wat we wilden drinken en zelfs de link om een review te plaatsen leverde een zoektocht op. Als jullie de klant centraal stellen zou het echt top zijn!
Het was een leuke dag,  bowlen en buggy rijden was goed bevallen. Echter nadat we van het buggy rijden aangekomen waren in het restaurant is het niet goed bevallen. We hebben na aankomst 18:00 een uur en een kwartier moeten wachten op het vlees voor de BBQ, ook hebben we 3x om friet moeten vragen en nadat we het friet een half uur later hadden ontvangen kregen we 3 kleine emmertjes voor 16 personen, ieder had nog geen handje friet per persoon. Terwijl de friet onbeperkt zou moeten zijn. Ook de salade's waren maar 3 borden voor 16 personen, hiervan heeft de helft van de groep niks op. Ik vind het erg jammer dat het zo heeft moeten eindigen.
wij hebben zondag met 13 personen gegeten in restaurant Western Plaza op de Boshoek. Dat is ons prima bevallen. We waren er vroeg bij nl. om half zes. Het eten was lekker, zowel voor de ouders, grootouders als de kleinkinderen en goed betaalbaar. Ook hoefden we niet lang te wachten op ons eten. Het personeel had de zaak heel goed onder controle. Het is wat ons betreft voor herhaling vatbaar.
Een grootse ervaring! Geweldig! Voor mij was dit event een verassing: een tocht rijden met een Brekr! Ik heb erg genoten. Bedankt voor de vriendelijke, mensgerichte hulp en begeleiding! Zeker tot ziens!
Super ontvangst bij Boer Gijs gehad. De escape is erg leuk om te doen, zeker niet te makkelijk. Gelukkig stond de boer klaar om ons de benodigde tips te geven. We hebben ook wat mogen zien van andere activiteiten, en hebben hierdoor al leuke ideeën gekregen voor het volgende uitje: Bedankt!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid