facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Eventequip - Photobooth verhuur

Eventequip - Photobooth verhuur

Info

Met onze photo booth, de selfie spiegel, wordt elk personeelsfeest, bruiloft, evenement of open dag een onvergetelijke herinnering voor je gasten.



"Verhuur Oisterwijk is een jong en enthousiast team dat zich bezighoudt met het verhuren van o.a. Feestpoppen, Springkussen, Fun Food, Tenten, Horeca benodigdheden, Thema kisten voor kinderfeestjes en Ranja kaboutersOok hebben wij geluidsapparatuur, statafels en bierbanken om uw feest helemaal compleet en zorgeloos te vieren.Graag wijzen wij u op een paar kenmerken:-Wij willen dat onze artikelen voor ieder betaalbaar zijn, dus hanteren wij voor elk product een redelijke prijs.-Wij verhuren alleen kwalitatief hoogstaande producten.-Wij leveren de beste serviceVerhuur Oisterwijk wilt u, als klant, optimaal bedienen. U organiseert een feestelijk moment en u wilt graag dat alles op rolletjes loopt. Dus dat willen wij uiteraard ook."
Adres:
Telefoonnummer: 06 - 23 07 46 20
Stad: Oisterwijk


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Feestwinkel Oisterwijk Feestwinkel Oisterwijk 1 km Heb begin december een bestelling gedaan, toen contact gehad omdat ze niet alles in 1...
Movintaart Movintaart 2 km Taarten € 2,50 per persoon incl maximaal 1 3D figuur. Cupcakes vanaf € 2,00. Bruids...
Recensies
Wat doe je als je zoon 30 jaar wordt en vanwege de coronamaatregelen het niet kan vieren? Dan zet je een verkeersbord aan de straat! Hij was verrast en vond het erg leuk. Missie geslaagd.
Ik heb een "verkeersbord" gehuurd, Nadat ik de aanvraag had verstuurd werd ik kort daarna gebeld met meer info. Verkeersbord zag er netjes uit en was makkelijk op te zetten. Dus zeer tevreden.
Echte aanrader! Apparatuur is goed. Hele vriendelijke mensen. Was zelf vergeten om een standaard mee terug te brengen en was daarna een week op vakantie. Dit was allemaal geen probleem. Er werd op gereageerd met meedenkenheid en flexibiliteit. Zou hier zeker vaker spullen huren!
Supper lieve mensen : en leuke poppen te huur en denken met je mee. En als je wat verkeerd besteld hebt en zit nog in verpakking nemen ze het ook weer terug Eerst volgende met een mijlpaal ga ik weer een leuke pop huren bij verhuur Oisterwijk.
Zijn netjes en correct en komen de afspraak ook naar brengen hem thuis zetten hem op en breken hem weer af je hebt dus echt alleen de lusten/plezier er van en niet de lasten zeker een aan rader en voor herhaling vatbaar
Een geweldig fijn en keurig collega bedrijf, Precies zoals het hoort te zijn.
Super service, erg vriendelijk. En zorgen voor de veiligheid van de kinderen. De kids hebben super veel plezier gehad..
Zeer fijn om hier je artikelen te halen. Zijn zeer enthousiast en alles verloopt prima. Bereikbaarheid is goed. Top!
Prima geregeld bij verhuur Oisterwijk. Goeie spullen, adviezen, persoonlijk advies. Mede vanwege de opblaas figuren is het een onvergetelijk feest geworden.
Super service! Al een aantal keer een Abraham en Sarah gehuurd. Reageren snel op berichten, goede communicatie.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid