facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Event Travel

Event Travel

Info

Bij Event Travel boek je bus- en entreetickets voor jouw favoriete festival.
Makkelijk, voordelig en snel, dat is Event Travel!

Geschiedenis

Op zoek naar een busreis naar jouw favoriete festival? Al meer dan 20 jaar start bij Event Travel het feest in de bus!
Als officieel partner van vele festivalorganisaties zoals o.a. Q-dance, ID-T, Art of Dance, ALDA, B2S, Lowlands, Pinkpop ben je zeker van makkelijk, snel en voordelig vervoer!
Nog geen entreetickets? Bij Event Travel boek je naast een los bus-ticket voor vrijwel alle feesten en festivals ook een combiticket (bus + entree)!

Onze taak

Event Travel verzorgt de leukste busreis naar jouw feest of festival!

Producten

Busvervoer en entreetickets voor concerten, festivals en evenementen



"Op zoek naar een busreis naar jouw favoriete festival? Al meer dan 20 jaar start bij Event Travel het feest in de bus! Als officieel partner van vele festivalorganisaties zoals o.a. Q-dance, ID-T, Art of Dance, ALDA, MOJO, B2S, Pinkpop en vele anderen ben je zeker van makkelijk, snel en voordelig vervoer!"
Adres: Loggerweg 7, 8042 PG Zwolle
Telefoonnummer: 038-4256730
ln.levarttneve@ofni
Stad: Zwolle
Route: Loggerweg 7
Postcode: 8042 PG


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 22:00
Dinsdag: 08:00 - 22:00
Woensdag: 08:00 - 22:00
Donderdag: 08:00 - 22:00
Vrijdag: 08:00 - 22:00


op zoek naar gerelateerd: event travel eminem, event travel twitter, event travel tomorrowland, party vervoer, event travel sterrebeek
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Touringcarbedrijf IJsseltours Touringcarbedrijf IJsseltours 247 meter Geweldige touringcar en een toffe chauffeur. Toppie.
Van Schutte naar Keolis Van Schutte naar Keolis 307 meter OP deze site kunt u informatie en foto,s zien die betrekking hebben op de Stadsdienst...
YourTravel agent Lammy Winters YourTravel agent Lammy Winters 1 km Mag ik u persoonlijk adviseren bij uw vakantieplannen? Met plezier verzorg ik de reis...
The Travel Club Monique Duffhues The Travel Club Monique Duffhues 1 km Het is voor mij een uitdaging om de perfecte reis voor je te regelen, de reis die bij...
Fru Amundsen Fru Amundsen 2 km Onze vakantie zit er op. We hebben het ontzettend naar ons zin gehad. Alles was prima...
YourTravel agent Tamara YourTravel agent Tamara 3 km Je kan er lekker eten , en het ziet er gezellig uit.
Sporteventz.nl Sporteventz.nl 3 km Sporteventz geeft jouw voetbalteam de mogelijkheid internationaal te gaan! Boek daaro...
NK Travels NK Travels 3 km In Zwolle ben je in goede handen met Jannet
Harley-Davidson Club Big V Twins Zwolle Harley-Davidson Club Big V Twins Zwolle 3 km Leuke gezellige motorclub
SecretStays SecretStays 3 km Ontdek SecretStays! Maak een verrassingstrip en ontrafel via hints en tips je bestemm...
WeFlyCheap WeFlyCheap 3 km www.WeFlyCheap.nl zoekt verder en heeft als doel zoveel mogelijk goede vakantiedeals ...
WeFlyCheap WeFlyCheap 3 km Www.WeFlyCheap.be zoekt verder en heeft als doel zoveel mogelijk goede vakantiedeals ...
Dagtochten Dagtochten 3 km Like & share om jezelf en je vrienden op de hoogte te houden van de leukste dagtocht ...
Buitengewoon Reizen Buitengewoon Reizen 3 km Met z'n 2-en naar Marrakesh geweest geboekt dus bij Buitengewoon Reizen en een zeer b...
Bungalow.Net Bungalow.Net 4 km Holiday home rental
Bungalow.Net Bungalow.Net 4 km Holiday home rental
Zwolle dynamische Hanzestad Zwolle dynamische Hanzestad 4 km Check snel http://www.hanzestadzwolle.nl voor alle activiteiten in Zwolle.
Bungalow.Net Bungalow.Net 4 km Zeer slechte ervaring met de vakantie bestemming en afhandeling van onze klacht. Eers...
Recensies
Prima busreis. 2 dagen van tevoren mail gekregen dat de reis naar Tomorrowland definitief was. Bus was op tijd, wat oudere bus maar was prima comfortabel. Plastic afvalzakken aan de stoelen. Fijne chauffeur, vriendelijke kerel. Op verzoek mochten we wat spulletjes in de bus achter laten omdat het dezelfde bus was voor de terugreis. Vertrek terug was exact volgens afgesproken uiterlijke tijd, dus kom niet te laat Ik ga hier vaker gebruik van maken.
3 dagen voor vertrek te horen gekregen dat onze opstapplaats niet meer mogelijk is, en we maar gebruik moeten maken van een opstapplaats op 30 minuten afstand. Absoluut niet klantvriendelijk en niet bereid om mee te denken. Let op; als je hier boekt heb je pas op het allerlaatste moment zekerheid over de opstapplaats. Wij moeten nu helaas een hele dure taxi nemen naar huis...financiële tegemoetkoming 'mogen' de medewerkers niet geven, alleen een kortingscode.. ik wil hier vooral nooit meer boeken.
Een organisatie die super goed met je meedenkt. Wij hebben onze eigen busreis aangevraagd, deze vanaf omgeving Zaanstad naar DEDIQATED 2020 in het Gelredome Arnhem en terug. Hierbij hebben wij eigen invulling kunnen geven voor de opstapplaatsen, opstap tijden én we zijn financieel nog eens gematst ook! De reis zowel heen als terug verliep voorspoedig. Bij aankomst in Arnhem kwam één van de medewerkers ons contactpersoon, die werkte daar op locatie zelfs nog even polsen hoe het op de heenweg was gegaan. Super goede service! Wij komen ongetwijfeld in de toekomst terug voor een busreis naar een van de andere feesten die wij zullen gaan bezoeken. Ontzettend bedankt en tot de volgende!
Kort van tevoren wordt afgezegd wegens te weinig aanmeldingen en op teruggave van je geld kun je meer dan twee weken wachten. Heb 2x gebeld en netjes mijn rekeningnummer doorgegeven via mail en als alles geregeld lijkt te zijn en ik het geld die dag verwacht, komt er een mail of ik aub mijn Iban wil sturen per mail omdat ze mijn nummer niet hebben en dus niks kunnen overmaken. Ongecontroleerd zooitje is het daar! Voor mij geen event travel meer!
Ik zou met de bus vanuit Groningen naar Rock Werchter. Wegens te weinig vraag, vervalt deze bus. Nu kreeg ik drie opties, om in Amsterdam 2 plekken en Utrecht in te stappen. Nou prima, krijg ik vast de treintickets wel vergoed... Niet dus? Ik kon lekker Groningen-Utrecht en terug zelf bijbetalen door een probleem van hen. Slechte service! Kom je klanten in dit soort gevallen tegemoet! Nu maar op zoek andere busmaatschappij.
Chauffeur is zeer vriendelijk maar niet goed ingelicht. Bij de heenreis richting Nijmegen Phil Collins was de afleverplaats niet goed doorgegeven, dat veroorzaakte een extra vertraging bovenop de drukke donderdag spits! Het voorprogramma was dus ook al begonnen... De terugreis was drama! Hebben er meer dan 1,5u uur over gedaan om Nijmegen uit te komen en daarna nog 1,5 uur om in Breda aan te komen... De trein is een betere en snellere optie!
Cancelt 5 werkdagen onze reis naar Tomorrowland Weekend 2 zaterdag zonder alternatief. De vraag is ook nog of wij het geld op tijd terug krijgen. dit zou echter 10 dagen kunnen duren Er wordt niet meegedacht,zou niemand Event Travel aanraden.
Afgelopen weekend had ik een busreis geboekt naar Dominator vanaf Breda naar Eersel. Omdat je graag zou willen weten wat je te wachten staat net als ik, heb ik een uitgebreide recensie geschreven. + = goed - = niet zo goed. De prijs; • de busreis bedraagde circa €30. Als je met de trein reist, ben je dus wel wat goedkoper uit. Het contact via de mail; + event travel reageerde snel en duidelijk op mijn mails. Dit was dus top! Je kreeg donderdagavond de mail met de overige informatie zoals vertrektijden etc voor de zaterdag. De chauffeur; + in mijn ogen een aardige man. Bv. Als we het warm hadden, zette hij de airco wat kouder. + Had geen problemen met de muziek. De bus en de reis; • De bus waar wij in hebben gereisd was een lange touringbus met 1 verdieping geen dubbeldekker dus. - Wat ik mistte was de muziek in de bus, terwijl er wel was aangegeven dat er een muziekinstallatie in zat op de mail. + Gelukkig maar dat we een eigen muziekbox hadden meegenomen en dat dit was toegestaan. - Er zaten geen prullenbakken in de bus. - We mochten geen gebruik maken van het toilet. + Op de heenweg zijn we 1x gestopt en op de terugweg 2x. - De chauffeur had best aan mogen geven wanneer er tussenstops plaats zouden vinden. Dit was een pure gok voor ons. Tijdens de tussenstops werd er ook niet gecontrolleerd of iedereen weer in de bus zat. Hij vertelde dat je 5 minuten had en ik voelde me daardoor niet helemaal op mn gemak. Omdat veel bussen daar stopte was het bij het tankstation ook erg druk. Einde: - Toen wij terug waren in Breda waren wij vrij moe. We hadden onze spullen gelukkig al gepakt en wilde naar voren lopen, maar de chauffeur gooide de deuren al dicht. Wij riepen gelukkig vrij hard dat we er nog uit moesten en hij deed de deur gelukkig weer open.. fjieuw. Ik hoop dat degenen die deze recensie lezen een beter beeld hebben gekregen van dit bedrijf.
Niet eens 1 ster waard dit bedrijf. 3 dagen van te voren een busreis naar concert annuleren en geen andere oplossing bieden. Geld van de bus krijg je terug dus dan vinden ze het goed. Jammer van het geld van het concert. Zoek maar een andere oplossing zeggen ze dan. En geen vervoer?? Jammer joh, weg 190 euro. Nooit meer event travel!
De tickets die dit bedrijf verkoopt zijn geen originele Paylogic tickets waardoor deze onverkoopbaar zijn op Ticketswap. Echter na een telefoontje is er veel moeite genomen om heen en weer te bellen met QDance en Paylogic, waarna het probleem alsnog is opgelost en ik de ticket toch heb kunnen verkopen op Ticketswap
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Event Travel met het openbaar vervoer


Zwolle, Loggerweg 140 meter
5
Zwolle, Vogelmelkweg 200 meter
5
Zwolle, Westenholterallee 420 meter
5
Zwolle, Melissepad 500 meter
5

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid