facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Event Center Dordrecht

Event Center Dordrecht

Info

Event Center Dordrecht is het nieuwe, multifunctionele evenementencomplex in de Drechtsteden voor grootse events, bruiloften, feesten en meer.



"Event Center Dordrecht is een eigentijdse multifunctionele evenementenlocatie in Dordrecht voor grootse evenementen, bruiloften, feesten en meer! Event Center Dordrecht is zowel met auto als openbaar vervoer, prima bereikbaar en beschikt over vele multifunctionele en stijlvol ingerichte zalen."
Adres: Weeskinderendijk 9/13, 3314 CM Dordrecht
Stad: Dordrecht
Route: Weeskinderendijk 9/13
Postcode: 3314 CM



op zoek naar gerelateerd: event center dordrecht kosten, event center dordrecht instagram, event center dordrecht agenda, event center dordrecht facebook, event center dordrecht adres, event center dordrecht 9 mei, event center dordrecht 3314 da dordrecht, parkeren event center dordrecht
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Bachfestival Dordrecht Bachfestival Dordrecht 948 meter Van 18 t/m 24 juni 2018 staat Dordrecht in het teken van het Bachfestival.
Stichting Studio Blijmakers Stichting Studio Blijmakers 1 km Hele gezellige ruimte voor dagbesteding voor mensen met een beperking
DOOR DOOR 1 km Ruim assortiment, vakkundig en vriendelijk personeel, schoon en lekker eten.
Restaurant Post Restaurant Post 1 km Heerlijk gegeten in een fijne ambiance. De tonijn is een aanrader!
Club Roy nl Club Roy nl 1 km Jammer dat er geen echte feesten zijn maar de live stream van vandaag maakt weer wat ...
Beneej Beneej 1 km Leuke tent met een goede sfeer. Veel verschillende plekken om even te dansen, zitten,...
Bonfire Bonfire 2 km Een prachtige locatie met goede akoestiek. De oude kerk doet nu dienst als poppodium....
Bellevue Groothoofd hotel restro Dordrecht Bellevue Groothoofd hotel restro Dordrecht 2 km Het was een prachtige kamer, mooi uitzicht op het water. Echter was de service vresel...
8X9M 8X9M 2 km Vorig jaar was er 6X7A. Een festival waarbij kunstenaars de grenzen van de Vogelbuu...
De Tromptuin De Tromptuin 3 km Uitstekende vergaderlocatie. Veel verschillende zalen, goede thee en koffie erbij. Co...
Reeweghal Reeweghal 3 km De rommelmarkten zijn altijd leuk. Veel kramen wisselend aanbod van spullen. Gezellig...
De Plint De Plint 4 km Prima locatie om een evenement te organiseren. Ruime zaal aanwezig, met podium. Perso...
Randhoeve Paarden Randhoeve Paarden 5 km Hele fijne, ruime stal! Met goede faciliteiten en fijne mensen.
Recensies
Over de review hierbeneden: Helaas hebben wij een verkeerde inschatting gemaakt waardoor er behoorlijk meer aantal gasten kwamen dan wij hadden verwacht. Vooraf is er vanuit de eigenaren voorgesteld om het aantal stoelen/tafels op te hogen, maar wij dachten dat het voldoende zou zijn. Alsnog hebben de eigenaren ons kunnen helpen, door tijdens het feest meer tafels en stoelen erbij te zetten. Wij zijn ze eeuwig dankbaar!
Gisteravond hadden wij een hennafeest, het was behoorlijk koud in de zaal. Er was iets mis met de verwarming. Iedereen had het koud, de meeste gasten hebben hun jas niet eens uit kunnen doen door de kou. Dit heeft het feest echt enorm verpest. Er was ook iets mis met de verlichting, ze bleven maar knipperen. Erg vervelend.
Erg Koude zaal. Gasten zaten in hun jas. Eten zag er goed uit maar smaakte niet lekker. Hier mogen ze beter hun best in doen. Personeel was erg vriendelijk en behulpzaam. Zaal is mooi aangekleed.
Mooie locatie met ruime parkeergelegenheid. Was bij een hondenshow, daar was de zaal eigenlijk te klein voor. Dat ligt bij de organisatie van de show. Niet bij die van het event center.
De eigenaar van de plaats is vriendelijk en communiceert op een uitstekende manier. Hij is een Iraakse heer. Hij gaf ons veel faciliteiten bij het boeken. Inderdaad, het is de juiste plek met de juiste heer. Ik raad deze plek ten zeerste aan
Prachtig aangekleed en elegant zaaltje met grote parking pal voor de deur en aan de overkant van de straat
Prachtige zaal, bediening..
De plaats was ruim, schoon, netjes en elegant
We zijn in augustus getrouwd nadat wij onze trouwerij vanwege corona hadden moeten uitstellen. We hebben 2 dagen achter elkaar gebruik gemaakt van de zaal. Onze ervaring was erg goed, er was heel veel begrip voor de corona situatie en de zaal zal er elke dag heel mooi uit! Er werd goed meegedacht en alles was mogelijk! We zijn erg blij met de begeleiding die we kregen en we kunnen het iedereen aanraden het is en blijft een supermooie zaal!
Leuke evenementen hal met vriendelijk en behulpzame medewerkers.
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Event Center Dordrecht met het openbaar vervoer


Dordrecht, Dokweg 50 meter
2
3
4
7
92
Dordrecht, Laan der Verenigde Naties 100 meter
2
3
4
7
92
Dordrecht, Laan der Verenigde Naties 110 meter
13
14
2
3
4
7
92
Dordrecht, P+R Weeskinderendijk 120 meter
23
Dordrecht, P+R Weeskinderendijk 120 meter
23

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid