facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor EveNietsHoeve

EveNietsHoeve

Info

Welkom op de pagina van ‘Eve Niets Hoeve Bed & Breakfast’ in Odoornerveen, Drenthe.

Adres: Noordzijde 10, 7874 TH Odoornerveen
Telefoonnummer: 06-14845222
Stad: Odoornerveen
Route: Noordzijde 10
Postcode: 7874 TH


Recensies
Mooie locatie mooie en schone slaapkamer. Een aanrader om naar toe te gaan.
Heerlijk geslapen in de B&B van Paul en Monique. Fijne kamer, goede bedden, lekker ontbijt, alles aanwezig en schoon. Top! En als kers op de taart een lieve gastheer en gastvrouw. Dankjewel Paul en Monique.
Vandaag onze 2de dag gehad in het mooie Drenthe. Nu heerlijk bijkomen en genieten van de rust in onze B&B Eve Niets Hoeve.
Super gastvrij. Mooie locatie. Alles schoon en netjes. Ontbijt goed verzorgd. Paul en Monique zijn goede gastheer.gastvrouw. Als we weer naar Drenthe gaan is dit dr locatie om weer te zijn.
Hele mooie bed and breakfast! Schone en gezellige kamer, uitstekende gastheer en gastvrouw, heerlijk ontbijt. Alles tot in de puntjes verzorgd en in een prachtige omgeving. Echt een aanrader!
Een warm onthaal, mooi ingerichte kamers met heerlijke bedden en in de ochtend een smakelijk ontbijt. De ruimte om de kamers heen en buiten zijn fijn in gebruik en voegen iets toe aan je vakantiegevoel. Dit is met recht: Even niets hoeven!!
Zalig genieten in deze mooie omgeving. Zeer gastvrije eigenaar. Kamer zeer proper en mooi ingericht. Ontbijt, alles wat je nodig hebt. Top b&b!!
Gezellige ontvangst door Paul en Monique. Rustige landelijke omgeving. Prima kamers, leuke woonkamer en heerlijk ontbijt. Gr. van de Rotterdammers
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid