facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Evenemento

Info

Evenementen, artiesten, boekingsbureau en management

Geschiedenis

Evenemento is een initiatief van Robbert H. Reijenga. Evenemento is een evenementenorganisatie, artiestenmanagement en boekingskantoor.
Met Evenemento is een creatief, deskundig, en betrokken bedrijf.
Wij zijn ondernemend en denken graag oplossingsgericht met u mee.

Adres: Herenstraat 139, 2271 CD Voorburg
Telefoonnummer: +31648117629
Stad: Voorburg
Route: Herenstraat 139
Postcode: 2271 CD


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
De Swing Dixielandband De Swing Dixielandband 2 km Swing Dixielandband
De Griekse bruiloft De Griekse bruiloft 3 km Zeer professionele maar warme begeleiding van huwelijken. Hulpvaardig, meedenkend, en...
Steve Verm Steve Verm 172 km Steve Verm Resident DJ at: Millers, Haagsche Kluis, Havana Den Haag Bookings: mailm...
Recensies
Wij hebben voor Evenemento de catering/ foodtruck service mogen uitvoeren op het Jazz Culinar festival 2023 te Voorburg, een Event welke top was georganiseerd, grote complimenten van onze zijde , en nogmaals dank voor dat wij hieraan mochten deelnemen. Grill Bros. Randy en Mona en het Grill Bros team.
Een superfijn, professioneel boekingsbureau. Saskia Rijenga denkt en helpt zeer goed mee om de juiste keuzes te maken voor een geweldig evenement. We werken nu een paar jaar samen en ik hoop dat er nog veel jaren achteraan komen! Een aanrader! namens de culturele commissie van MFC De Statie, Sas van Gent
Een heel fijn en persoonlijk boekingskantoor. We werken met De Hoofdmeesterstuin al een aantal jaar heel plezierig met ze samen.
Evenemento verzorgt al jaren programmering voor onze evenementen. Er is en groot aanbod met kwalitatief goede artiesten. Er wordt goed meegedacht over de juiste programmering op de juiste plaats voor het juiste budget!
We hebben goed contact met Saskia Reijenga van Evenemento. Ze is heel behulpzaam en aardig. We hebben fantastische optredens van The Rocket Guy en Billy Joel Experience gezien, met Alexander Broussard. Al 4 keer Alexander gezien, met als hoogtepunt afgelopen zondag het optreden in de Meerpaal in Dronten, mét Richie Cannata. Onvergetelijk!
Evenemento is een fijn boekingsbureau om mee te werken. De bands zijn van uitstekende kwaliteit en zeer geschikt voor ons Cultureel Centrum Bullekerk in Zaandam. Een betrouwbare partner waarmee het als programmeur fijn samenwerken is.
Een prettig boekingsbureau om mee te werken die niets aan het toeval overlaat. Zet enkel bands weg die weten wat ze doen, met positieve reacties van het publiek als logisch gevolg!
Fijn zaken doen met Evenemento. De artiesten die wij in het theater hebben gehad werden zonder uitzondering hoog gewaardeerd door ons publiek. Daarnaast is Evenemento betrouwbaar en accuraat.
Altijd bijzonder tevreden met de bands die door Evenemento worden aangeleverd voor mijn Sunday Sessions in het Patronaat te Haarlem. Verder goede en snelle communicatie!
Fijn contact met Saskia van Evenemento: korte lijntjes, laagdrempelig en deskundig meedenken!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid