facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Evenementenbureau 24-7 Events

Evenementenbureau 24-7 Events
"Bij ons evenementenbureau in Utrecht zijn we de expert in het organiseren van zakelijke en medische evenementen. Wij werken door heel Nederland en organiseren voor bedrijven en organisaties uit zowel de profit als non-profit sector.Maar dat is niet alles! Wij geven uw bedrijfsfeesten extra pit door ze te thematiseren. Of u nu kiest voor een strakke en professionele look, of juist voor een knallend feest, wij realiseren het voor u.Onze verhuurafdeling beschikt over een uitgebreid aanbod, waar u alles kunt vinden van vliegtuigen tot bekende filmwagens. Event Management en Event Support zijn onderdeel van onze diensten, en wij staan klaar om u te helpen bij he"
Adres: Mercury 247 , Soesterberg 3769 KD, NL
Telefoonnummer: 085 002 8111
Stad: Soesterberg
Route: Mercury 247
Postcode: 3769 KD



op zoek naar gerelateerd: Batmobile huren
Recensies
24-7 events heeft in de voorbereiding goed met ons meegedacht om een mooi eindexamenfeest te organiseren. Bij de voorbereiding, tijdens het feest en de afbouw verliep de communicatie en samenwerking heel prettig.
Event Samen voormalig Mijn Organisator heeft fantastisch werk verricht met het organiseren van ons bedrijfsfeest. Werkend bij een grote multinationale organisatie, heeft Mijn Organisator voor +/- 700 personen een ontzettend gaaf feest er van gemaakt. Duidelijke communicatie, budgetplanning en op een goede manier keuzevrijheid zonder door de bomen het bos niet meer te zien heeft er voor gezorgd dat wij een prachtige avond hebben gehad.
Prachtig eindejaar kerstgala voor een bedrijf circa 200 man georganiseerd in samenwerking met 24-7 Evenementen. Ze hebben oog voor detail, ideeën en aanvullingen waar je zelf niet aan denkt en waar je de organisatie zorgeloos uit handen kunt geven! Dit is dé partij waarmee je wil samenwerken voor een perfect evenement! Wat een professionals. Tot de volgende, bedankt Ron!
Ron regelt het! En het is prettig samenwerken met hem. Tot in de puntjes organiseert hij evenementen. En hij kan hele bijzondere dingen regelen als extra's bij je event. Ik werk graag met hem samen.
Werken met Ron is fijn en duidelijk. Staat ook klaar wanneer het nodig is en helpt waar die kan en moet. Zeker een aanrader! Wij hadden een bedrijfsfeest in thema en dat is geheel vlekkeloos verlopen!
Topservice! We hebben Evenementenbureau 24-7 Events ingeschakeld om voor onze nieuwjaarsbijeenkomst een geschikte evenementenlocatie te vinden. We waren op zoek naar een locatie voor onze bijeenkomst in de regio Utrecht. We hadden als non-profit organisatie een beperkt budget hiervoor uitgetrokken en wisten dat het moeilijk zou zijn om een geschikte evenementenlocatie te zoeken. Binnen no-time hadden ze een locatie voor ons gevonden en....precies binnen het budget! Wat een geweldige service. We kunnen Evenementenbureau 24-7 Events dan ook iedereen van harte aanbevelen.
Het is steeds fantastisch om met jullie te mogen samenwerken , jullie zijn goed georganiseerd en duidelijke afspraken zijn hier troef !! We kijken er al vast naar uit naar onze volgende samenwerking . " See you in the future "!! Steve Delorean Time Machine Belgium
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid