facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Evelyn's taart

Evelyn's taart

Info

Wil je een taart bestellen, stuur dan even een bericht voor mogelijkheden en prijzen. Graag minimaal 4 weken van tevoren: vol = vol



"Bakkerij Dunnewind is al meer dan 80 jaar een begrip in Eelde-Paterswolde en omstreken. Dagelijks word er een ruim assortiment aan grootbrood, kleinbrood en banketproducten voor u gebakken."
Adres: Postbus 29, 9765 ZG Eelde-Paterswolde, Drenthe, Netherlands
Stad: Eelde-Paterswolde
Route: Postbus 29
Postcode: 9765 ZG


Recensies
Na 42 jaar weer terug bij "mijn* bakker, met heerlijke notenkoek, en nu zelfs met een coffecorner!, Voor een Verse croissant met kaas
Lekker buiten onze broodjes gegeten. Aardig personeel, wat speciaal nog even de tafel droog maakte en de stoelen losmaakte we waren erg vroeg.
Heerlijke warme broodjes. Een van de beste ham kaas croissants die ik de laatste tijd hebt gehad. Vriendelijk personeel met een gezellige koffiehoekje. Ruime keus in gebak en brood.
Heerlijk vers brood en prima assortiment
Heerlijke producten en topservice. Vriendelijke verkoopsters. We zijn blij met zo een ambachtelijke bakker in het dorp
Echt lekkere brood en gebak mmmm
Bij toeval hier beland voor een koffie en twee broodjes. Een fleurige en nette koffiehoek, broodjes en beleg van uitstekende kwaliteit. Aan te bevelen. Dat dit soort zaken mogen blijven.
Kwaliteit van het gebak is wel eens véél beter geweest. Mokka gebak hoort banketbakkersroom tussen te zitten. Wat er nu tussen gesmeerd wordt??? Deden wij vroeger in de banketbakkerij toch anders En bakker Dunnewind ook . Werd geleerd drie lagen = 2 x vulling. 1 x jam. 1 x banketbakkersroom. De gehele zijkant afwerken met amandelschaafsel. Dat het gebak kleiner is geworden kan dat ook met de zorg voor de gezondheid te maken hebben, is onze vraag??
Heerlijk brood, zowel spelt als ruwe bolster zijn onze favorieten. En natuurlijk komen we hier voor ons gebak.
De bakker van het dorp en ook nog eens een waar je graag naar toe gaat. Een goed assortiment brood en gebak. Zelf kom ik er al jaren en het is niet het meest dichtbij waar ik brood zou kunnen halen. En dat wil toch ook wel wat zeggen, nietwaar?
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid