facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor EvelienUitvaartverzorging

EvelienUitvaartverzorging

Info

Het leven omarmen en koesteren wat ons wordt meegegeven. Afscheid nemen met een lach en een traan. Stilstaan bij verdriet en ongeloof en tegelijkertijd de mooie en fijne herinneringen aanhalen en vasthouden.

Geschiedenis

Evelien zorgt voor een keurig verzorgde uitvaart (crematie of begrafenis)
waarbij het respect en zorg voor de overledene en nabestaanden centraal staat. Ook
voor nazorg bent u bij haar aan het juiste adres. Zij staat voor u klaar.



"Evelien Uitvaartverzorging staat voor een écht eigen afscheid. Je kunt ons bereiken op 010 2236215 of via [email protected]. Wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen bij een uitvaart of afscheid? Of wil jij jouw eigen afscheid voorbereiden? Bekijk onze website.Op zoek naar inspiratie voor een uniek afscheid? Volg ons dan op Instagram.Als uitvaartverzorgster, rouwdeskundige en rouwpedagoog weet Evelien hoe belangrijk goed afscheid nemen is. Je krijgt alle ruimte om afscheid te nemen en dit te beleven op de manier die écht bij jullie past. Samen zorgen we voor een passende uitvaart waarin jullie dierbare wordt herkent. Zullen we kennismaken?"
Adres:
Telefoonnummer: 0102236215
Stad: Poortugaal



op zoek naar gerelateerd: De Suite Poortugaal, Blog uitvaartverzorger, Is een begrafenis openbaar, Kun je naar een begrafenis zonder uitnodiging, Mag je iemand weigeren bij begrafenis, Hoe lang duurt een begrafenis in de kerk, Afscheidshuis Rotterdam, Hoe laat aanwezig bij crematie
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Budget Uitvaart Budget Uitvaart 4 km Wij verzorgen een nette uitvaart tegen een betaalbaar tarief in en om Rotterdam.
Recensies
Heel erg betrokken. Super vriendelijk. Erg klantgericht. Beter dan zo'n grote organisatie. Persoonlijke sevice ipv snel verkoop praatje en alles aansmeren. Helemaal top.
Wat een kanjer is Evelien, ook haar medewerkers zijn echte toppers. Zij hebben de uitvaart van onze Willem op respectvolle wijze begeleid. Eigentijds en mooi, ook de nazorg aan onze Eva was en is geweldig.
Wat ben ik blij dat Evelien de uitvaart van mijn moeder heeft begeleid. Werkelijk niets is haar teveel, de wensen van de nabestaanden worden met veel respect uitgevoerd. De uitvaart is door Evelien heel bijzonder geworden, dit heeft enorm geholpen bij de rouwverwerking. Ik had nooit gedacht dat een uitvaart zo persoonlijk, empathisch en mooi zou kunnen zijn. De nazorg van Evelien is ook heel fijn! Dank je Evelien!
Wat ben ik blij dat we Evelien gevonden hebben! Dankzij haar betrokkenheid, inzicht en buiten de hokjes denken, kreeg mijn moeder de uitvaart die bij haar paste. Intiem, speels en licht. Met een Volkswagenbusje, vrolijke muziek bij het graf, tekenen op de kist en bellenblazende kinderen. Evelien zorgde dat alles perfect was geregeld en helemaal klopte. Als wij even vastliepen in de te maken keuzes, hielp Evelien ons te luisteren naar ons gevoel en voor alles had ze een oplossing. Dankzij haar kijken we met een warm gevoel terug op een mooie begrafenis.
Ons moeder is recent overleden en wilde dit in alle stilte. Wij haar kinderen hadden daar best moeite mee maar wat blijkt achteraf? Onze moeder is een trendsetter geworden want de een na de ander zegt; zo wil ik het ook! Evelien laat je alle keus en in vrijheid tot de laatste minuut de de regie bepalen. Vanuit huis na het leven gevierd te hebben met muziek en een borrel hebben Evelien met ons zusje moeder verzorgd. Al haar directe familieleden kinderen, kleinkinderen en schoonzoons droegen de kist naar de rouwauto en vandaar uit hebben we achter de auto gereden naar het crematorium. Na twee dagen hebben we met zijn zessen onder begeleiding van Evelien intiem afscheid van ons moeder genomen en haar begeleidt waar het laatste gaat gebeuren. "cremeren"heel aangrijpend maar zo wilde ons moeder het tot de laatste stap begeleid worden naar haar laatste reis. Zo intiem en zo integer daar zijn geen woorden voor. Bedankt lieve Evelien van heel de familie. Jolanda de Waard-Rutjes
Ze heeft de uitvaart van mijn opa schitterend geregeld. Door te luisteren en op de achtergrond te horen wie de persoon in kwestie was, kwamen er bij haar ideeën op die passend waren bij de persoon die we helaas moesten wegbrengen. Door jou hebben we op een unieke manier afscheid kunnen nemen van een zeer geliefd persoon. Evelien, hartstikke bedankt. Je hebt het echt super gedaan. Geweldig mooi om te zien hoe je ook de kleine kids bij de uitvaart betrok.
Evelien is een zeer bekwame uitvaartverzorgster, denkt mee en niets is haar teveel. Zij maakt echt het verschil om een afscheid dragelijker te maken. Reageert snel en weet op de achtergrond van aanpakken om er een mooi afscheid van te maken. Ook de nazorg maakt zij persoonlijk. Bij Evelien is iedereen uniek en geen nummer. Evelien wederom bedankt voor weer een mooi afscheid.
Evelien is een jonge ondernemer met een overduidelijke passie voor het vak. Ze houdt van aanpakken en een persoonlijke benadering. Ik werk als uitvaartmuzikant erg graag met haar samen.
Evelien heeft de uitvaart van mijn zoontje geregeld. Ze luistert echt naar de wensen van de nabestaanden en voelt je ook aan. Daarnaast is ze altijd bereikbaar en krijg snel respons! Evelien bedankt voor je goede service!
Evelien heeft de uitvaart van mijn broertje zeer respectvol en attent begeleid Zij heeft ons op een zeer natuurlijke manier geholpen Dankzij haar contacten in de uitvaartwereld werd alles snel en naar wens geregeld
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid