facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Evelien Verlaan Fotografie

Evelien Verlaan Fotografie

Info

Bruidsfotografie en meer...



"Welkom bij Evelien Verlaan Fotografie.Ik ben Evelien, getrouwd, moeder van 2 kinderen en inmiddels fulltime bezig met Evelien Verlaan Fotografie.Je kunt bij mij terecht voor bruidsfotografie, maar ook voor een loveshoot voorafgaand aan jullie bruiloft, bijvoorbeeld voor een mooie foto op de trouwkaart, kun je bij mij terecht.Portretten zijn ook helemaal mijn ding. Wat word ik er gelukkig van om jou, je kleintje, vader, moeder, opa of oma mooi vast te leggen! Bij mijn schoonmoeder heb ik gezien dat het zomaar ineens te laat kan zijn voor dé ! foto! Daarom blijf ik zeggen; laat die mooiste foto van jezelf of je geliefde maken, het is zo ontzettend dierbaar voor later! Cliché, maar méér dan waar.Zie ik jou / jullie binnenkort?"
Adres: Eiberplantsoen 51, 2964 CX Groot-Ammers
Telefoonnummer: 0610592994
Stad: Groot-Ammers
Route: Eiberplantsoen 51
Postcode: 2964 CX


Recensies
Heel blij met Evelien als onze "vaste" fotograaf. Ze heeft heel mooie plaatjes geschoten van onze bruiloft en ons gezin. Evelien laat je op je gemak voelen, heeft originele ideeën en heeft speciale technieken om iedereen leuk lachend op de foto te krijgen.
Evelien is een topper! Ik was nooit echt van de foto’s maar met onze bruiloft moest ik er toch aan geloven. Ik had er eigenlijk geen zin in, maar dat is na deze shoot wel echt veranderd. Evelien stelt je op je gemak en heeft hele leuke ideeën voor foto’s. Tijdens onze shoot was het ook echt geen mooi weer en erg koud, maar daar hebben we eigenlijk helemaal geen last van gehad omdat ze het zo leuk en gezellig maakte. Door haar vele creatieve ideeën hadden we een hele mooie trouwshoot en voor ik het wist was het voorbij Nu inmiddels al weer veel vaker voor de camera van Evelien verschenen. En nog steeds helemaal leuk!
Evelien is een topper! Tijdens onze bruiloft ging ze mee in onze ideeën, maar ze dacht ook mee wat betreft locaties en poses etc. Ze is relaxed, je voelt je snel op je gemak bij haar. Inmiddels heeft ze ook onze 3 kinderen meerdere keren vastgelegd, als baby, als peuter en als kleuter, en elke keer weer krijgt ze het voor elkaar om ook hen relaxed en vrolijk op beeld te krijgen. En het eindresultaat is altijd prachtig!
Onze dochter van toen net 1, moest voor een pasfoto vanwege aanvraag ID kaart. Snel snel, vanwege ziekenhuis bezoek. In de buurt naar een winkel gegaan, maar dochterlief helemaal overstuur voor de camera. Dag later resultaat iets beter, maar ook gelijk in protest bij het zien van de camera. Tijdje later op bezoek bij Evelien en ze wilde Fleur op de foto zetten. Ik lachen vanwege die negatieve ervaring. Maar stond versteld hoe het Evelien wel lukte haar lachend op de foto te krijgen! Evelien heeft echt tallent voor het omgaan met kinderen, dit zie je terug in de foto's die ze maakt. Onze gezinsfoto's zijn ook echt prachtig als zei ze maakt.
Effe een bericht van ons via het account van onze dochter. Wij zijn zo blij dat Evelien onze bruiloft wilde vastleggen. Het was een topdag en wij genieten nog elke dag na van de mooie foto's. We hadden echt een klik van Evelien en voelde ons dan ook gelijk op ons gemak met haar. Groetjes Ad en Monique
Heb een foto reportage laten maken samen met mijn zoon bij Evelien. Ze stelt je snel op je gemak en de foto's waren super mooi. Is echt voor herhaling vatbaar en kom er echt nog wel een keer terug.
Ik laat al jaren mijn bijzondere momenten vastleggen door Evelien! Super professioneel en kundig. Zelfs bij een kwetsbare ziekenhuisperiode heeft zij ervoor gezorgd dat wij daar mooie herinneringen van hebben.
Hele fijne fotografe, persoonlijk. Fantastische foto's!! Met uiteindelijk een prachtig boek met een top samenvatting van onze dag!
Evelien is een spontane fotograaf die je snel laat ontspannen voor de camera, en de resultaten zijn altijd schitterend! Ze weet je puur en sprekend te fotograferen, het blijft me keer op keer verbazen. Ik heb al verschillende shoots met Evelien meegemaakt, van gezins- en portretfotografie tot een zakelijke campagne shoot op locatie met modellen, en het zal zeker niet de laatste keer zijn.
Een hele fijne fotograaf, die onze trouwdag prachtig heeft vastgelegd.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid