facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Evelien Fotografie

Info

Professioneel Fotograaf voor bedrijven en particulieren .

Geschiedenis

Evelien Fotografie

Evelien Sikkema voltooide in 2005 de fotovakopleiding in Apeldoorn. Direct daarna startte ze als professioneel fotograaf en opende ze haar eigen studio aan de Reaal 9h op industrieterrein de Munt in Emmeloord.

Evelien Fotografie is gespecialiseerd in portret- en modelfotografie. Met haar achtergrond als visagist en hairstylist biedt ze een speciaal all in concept aan waarmee ze zich onderscheidt van haar collega's. Ze speelt creatief met licht en kleur en heeft een scherp oog voor details. Zij is lid van de DIPP (Dutch Institute of Professional Photography).



"Professioneel Fotograaf voor zakelijke en particuliere fotografie"
Adres: Reaal 9H, 8305 BP Emmeloord
Telefoonnummer: +31652455121
Stad: Emmeloord
Route: Reaal 9H
Postcode: 8305 BP


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00
Zaterdag: 09:00 - 14:00


op zoek naar gerelateerd: Kinderportret Fotografie, FotoJacqueline, Priscilla fotografie, MD Fotografie, Zwangerschapsshoot Emmeloord, Evelien Emmeloord
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Pim van der Maden Fotograaf Pim van der Maden Fotograaf 9 meter Fijne betrouwbare fotograaf, groot aanbod van alles op het gebied van fotografie. Hog...
Bodyfit Photography Bodyfit Photography 2 km Professionele fitness-fotoshoots in de fotostudio, sportschool of locatie.
Michelklooster.com Michelklooster.com 2 km Ondertussen bijna een jaar geleden een fotoshoot gehad van mijn kinderen. Zijn erg mo...
Fotografiemarcostummel.nl Fotografiemarcostummel.nl 3 km Fotografie, op lokatie of in de studio. Studio in Emmeloord.
E3 Fotografie E3 Fotografie 3 km Twee ervaren fotografen met gevoel voor mensen en kwaliteit.
Johan Knoppert fotografie Johan Knoppert fotografie 4 km www.johanknoppertfotografie.nl [email protected] 06-38296192
Focco van Eek Photography & Design Focco van Eek Photography & Design 4 km Focco van Eek Photography & design voor fotografie en webdesign
Dirk Maakt Dirk Maakt 6 km Beeldend kunstenaar, interieur ontwerper en fotograaf
Recensies
Wat een geweldige fotoshoot gisteren bij Evelien Fotografie in Emmeloord. Tweetallen, een gezin van vier of onze hele familie van tien, we werden allemaal heel professioneel, mooi en met veel humor en plezier op de foto gezet. Een aanrader!
Evelien neemt de tijd voor de foto-shoots en maakt prachtige professionele plaatjes! Ze let goed op de compositie, de houding en de kleding.
Wij hebben een hele fijne fotoshoot met Evelien gehad! Ze neemt rustig de tijd en zorgt dat iedereen zich op z'n gemak voelt. De foto's zijn van top-kwaliteit wat het erg lastig maakt om te kiezen ; Wij zijn heel blij met het resultaat en kunnen Evelien zeker aanraden!
Evelien heeft onze bruiloft gefotografeerd. We hebben goed contact gehad om alles van te voren door te nemen en we voelde ons op ons gemak bij haar waardoor we een fijne fotoshoot hebben gehad. We wachten met veel enthousiasme op onze foto's!
Een fijne fotoshoot gehad met ontzettend mooi resultaat! Erg tevreden!
Hele goede fotograaf, professionele grote studio en maakt prachtige foto's op locatie. Deze fotograaf raad ik zeker aan.
Professionele studio met zeer enthousiaste fotograaf. Zeer kundige nabewerkingen. Fotograaf met oog voor stijl.
Professionele vakfotograaf. Bij Evelien ben je aan het juiste adres voor prachtige foto's! En ze heeft een mooie ruime studio.
Evelien weet alles perfect vast te leggen, zodat het beeld het verhaal al verteld.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid