facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor EVE Architecten

EVE Architecten

Info

EVE Architecten is een full service architectenbureau: stedenbouw, architectuur, interieur en bouwmanagement.

Geschiedenis

EVE Architecten is gevestigd in Nijverdal en heeft onlangs haar 15-jarig bestaan gevierd. EVE Architecten is een full service architectenbureau: stedenbouw, architectuur, interieur en bouwmanagement. Zij combineren op doortastende wijze hun ervaring op het gebied van architectuur, bouwtechniek en marktvraag. Ze werken voor veel verschillende opdrachtgevers, onder andere op het terrein van wonen, werken, shoppen en zorgen. Daarnaast verrichten zij stedenbouwkundige studies, ontwerpen stedenbouwkundige plannen en stellen beeldkwaliteitplannen op. Het brede scala aan opdrachten zorgt ervoor dat elke vraag een uitdaging is waarmee zij zichzelf scherp houden en steeds met een verrassend en helder ontwerp komen. EVE Architecten laat pas los als er een oplossing is gevonden die het beste resultaat oplevert. De jarenlange expertise passen zij op een vindingrijke manier toe: verrassend!



"Exclusieve high-end architectuur van Twentse bodem Architectenbureau met ruim 20 jaar ervaring en met alle kennis in eigen huis. Onze specialisten leveren 100% maatwerk en een ontwerp dat aansluit bij uw woonwensen. Een fysieke afspraak of interactief videobellen met de architect? Neem contact met ons op.Rietgedekte villa Herenhuis Schuurwoning Klassieke villa Moderne villa Notariswoning"
Adres: Ernst Machstraat 2, 7442 DL Nijverdal
Telefoonnummer: 0548-656950
Stad: Nijverdal
Route: Ernst Machstraat 2
Postcode: 7442 DL



op zoek naar gerelateerd: Nieuwbouw architect, Architect schuurwoning, Villabouw architecten, EVA architecten, Architect woning, Maas architecten, Architect Belgische stijl, Villa architect
Recensies
Wij zijn zeer tevreden met de dienstverlening van EVE Architecten. Vanaf het allereerste contact helpen ze je goed op weg om je wensen te inventariseren, de must-haves en de nice-to-haves. Na deze inventarisatie mochten we een aantal weken erna bij Edwin op kantoor komen en vanaf de allereerste schets waren we helemaal weg van wat hij daar al op papier had staan. Echt een plaatje en echt iets unieks. Na deze positieve milestone hebben we ons veder laten begeleiden in alle keuzes die er gemaakt moet worden. Wij hebben bewust gekozen om ons ook in het vergunningstraject te laten begeleiden door EVE en tevens in het interieurontwerp. De vele tips, ideeen die EVE ter tafel heeft gebracht hadden wij zelf nooit kunnen verzinnen en dat heeft er toe geleid dat wij nu in een huis wonen, wat helemaal aan onze wensen voldoet, waar alles op de goede plek zit en waar we inmiddels al 9 maanden met heel veel genoegen wonen. Ik kan het team van EVE dan ook alleen maar aanbevelen!
Zeer tevreden over EVE! We zijn erg goed geholpen met het bouwen van ons droomhuis. De processen zijn van te voren al goed bedacht om alles zo snel mogelijk te laten verlopen wat zeer prettig was. Ook de samenwerkingen verliepen erg goed met de aannemer en interieur archtitect!
Na het volgen van EVE op social media, kwam er voor mij in 2021 een kavel op het pad. Ik moest en zou een ontwerp laten maken bij mijn droomarchitect van de afgelopen jaren. De eerste kennismaking was een heuglijk feit en in no time stonden alle wensen en eisen op papier. Toen uiteindelijk de eerste schets kwam was ik overdonderd, het oversteeg mijn verwachtingen. Nu, in 2023, woon ik in mijn EVE huis en geniet elke minuut dat ik hier mag zijn.
We hebben de afgelopen jaren 2 schitterende woonboerderijen door EVE laten ontwerpen. Zij blijken zeer wel in staat om de wensen en behoeften te vertalen naar een ontwerp dat voelt als thuis. Het waren 2 boerderijen van ruim 100 jaar oud die zijn vervangen door nieuw en het mooiste compliment is dat er recht is gedaan aan materialen en technieken van weleer, zodat een nieuw huis er uitziet alsof het al diverse decennia op die plek hoort. We hebben het team, van ontwerp tot styling tot bouwbegeleiding als uiterst prettig ervaren en we bevelen EVE dan ook van harte aan!
Bij oriëntatie op een ontwerp voor ons nieuw te bouwen huis kwamen we steeds weer op ontwerpen van EVE uit. Schitterende stijl: robuust, mooie materialen, precies wat we zochten. Een eerste afspraak bij ons thuis maakte duidelijk dat er een goede klik was en zijn we verder het traject in gegaan. Na enig beraad hebben we besloten de gehele begeleiding bij EVE te beleggen, alsook de interieurarchitectuur. Ontwerp, tekeningen, vergunningsaanvraag, lichtplan: alles tot in de puntjes geregeld en volledig ontzorgd. Ook de bouwbegeleiding aannemer Hijnekamp BV uit Rhenen heeft zichzelf overtroffen was uitstekend: kritisch en accuraat. Uiteindelijk werk je bijna 2 jaar samen vanaf de eerste afspraak tot aan de oplevering en dan is vertrouwen een groot goed. Vertrouwen dat EVE nooit heeft beschaamd, een absolute aanrader!
Mooi architectenbureau met een leuk en enthousiast samenwerkend team dat goed kan meedenken om je woondromen te verwezenlijken! Kwalitatief goed doorgedacht en ook een goede turnaround time in geval er snel geschakeld moet worden met het supervisieteam van de gemeente bij het presenteren van de plannen.
Keurig ontvangen. Helder en duidelijk verhaal. Direct een globale schatting aan kosten die op je afkomen bij nieuwbouw. Nu zelf aan zet!
Service van a tot z. En in staat om onze woonwensen om te zetten in een strak kubistisch ontwerp!
Mooi pand met goede sfeer
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid