facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Evangeliegemeente Wassenaar

Evangeliegemeente Wassenaar

Info

Evangeliegemeente in Wassenaar

Geschiedenis

De Evangeliegemeente Wassenaar is een zeer warme gemeente die elke week om 10.30u samenkomt in het Adelbert College in Wassenaar. De dienst kent een vast karakter, we zingen eigentijdse liederen (vooral Opwekkingsliederen) begeleidt door muzikanten uit de gemeente. Het woord (de preek) wordt gebracht door een spreker uit de gemeente of door een gastspreker. Tijdens de dienst er is crèche en zondagschool voor de kinderen. Na de dienst is er gelegenheid om onder het genot van een kop koffie of thee elkaar te spreken en beter te leren kennen.

Naast de wekelijkse diensten zijn er ook tal van andere activiteiten, zoals huiskringen, Alpha-cursus, Marriage-course, vrouwen koffieochtend en een vaste gebedsavond, zie voor het overzicht van de activiteiten en wanneer deze plaatsvinden de agenda.



"De Buurtkerk Wassenaar is een missionaire kerk, we willen Jezus bij de mensen brengen. Iedereen is welkom bij onze BuurtGroepen. De Next Generation is toekomst, speciale aandacht voor hen! Daarnaast hebben we op zondag ook samenkomsten."
Adres: Hofcampweg 3, 2241 KD Wassenaar
Telefoonnummer: +31 6 283 06 312
Stad: Wassenaar
Route: Hofcampweg 3
Postcode: 2241 KD



op zoek naar gerelateerd: Buurtsoep Wassenaar
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Vrijzinnig in Wassenaar Vrijzinnig in Wassenaar 497 meter Fantastisch klein kerkje voor speciale gelegenheden.
Dorpskerk Wassenaar Dorpskerk Wassenaar 1 km Mooie kerk met orgels. Een heel fijn concert gehad op 13 mei gegeven door Adriaan Ho...
Recensies
Iedereen voelt zich welkom hier
Een gemeente waar het woord van God centraal staat en iedereen van hartelijk welkom is!
Hele fijne, warme gemeente. Zeker langs gaan!
Vertaald door Google Het is een relatief kleine gastvrije evangelische gemeente, dus dit is niet een plek om anoniem te blijven, maar om met andere gelovigen om te gaan. Georiënteerd op persoonlijke wandel met de Heer Jezus Christus. Organiseert regelmatig “een buurtsoep” voor iedereen in de buurt om na de gemeentebijeenkomsten mee te komen eten. Ook zijn er regelmatig gastsprekers/leraren/aanmoedigers uit verschillende plaatsen in Nederland, op deze manier wordt men geïntegreerd met waar het andere christenen in Nederland om gaat. Origineel It is a relatively small welcoming evangelical congregation, so this is a place not for staying anonymous , but for interacting with other believers. Oriented towards personal walk with the Lord Jesus Christ. Organizes regularly “a neighborhood soup” for anyone in the neighborhood to come and join after the congregation gatherings. Also regularly have visiting speakers/teachers/encouragers from different places in the Netherlands, thus in this way one is integrated with what other christians in the Netherlands are about.
Vertaald door Google Onafhankelijkheidsdagviering uit Costa Rica in Den Haag, Nederland. Origineel Independence Day Celebration from Costa Rica At the Hague, Netherlands.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid