facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Euwijk Optiek & Optometrie

Euwijk Optiek & Optometrie

Info

Opticien en optometrist te Hardenberg. Het kwaliteitsimago van Euwijk Optiek is sterk gericht op oogheelkundige zorg en brilmode. Arie Euwijk is gediplomeerd HBO-optometrist. Een HBO opleiding van vier jaar staat garant voor een gedegen oogkunde.

Adres:
Telefoonnummer: 0523-232320
Stad: Stad-Hardenberg


Openingstijden

Maandag: 09:30 - 18:00


op zoek naar gerelateerd: Zonnebril op sterkte Greving en Greving
Recensies
Vandaag een nieuwe bril gekocht voor mijn zoon. Als eerst een zeer warm onthaal. We zijn goede geholpen met rust en grote vakkundigheid! Er wordt mee gedacht, en al onze vragen zijn beantwoord en daar wordt de tijd voor genomen. Een uitstekende prijs kwaliteitsverhouding. Met grote afstand de beste! Super bedankt!
Arie Eeuwijk heeft vakkundig een optometrisch onderzoek bij onze dochter uitgevoerd en doet dit erg rustig en service gericht. Het is dat het voor ons logistiek niet handig is, anders hadden wij zeker ook bij hem een benodigde bril aangeschaft.
Op vakantie kreeg mijn man last van zijn oog. Naar Euwijk optiek gereden en situatie uitgelegd. Mijn man moest even een kwartiertje wachten en toen hebben ze gekeken. Ze namen uitgebreid de tijd. Echt geweldig geholpen.
Professionele opticien met mooie winkel. Vriendelijk en deskundige medewerkers. Ruime keuze in assortiment, mooie monturen. Indien nodig kun je vaak direct geholpen worden voor allerlei oplossingen. Winkel aan begin winkelgebied van Hardenberg, makkelijk bereikbaar. Een aanrader!
Tijdens onze vakantie pootje van de bril verbogen, ze hebben ons vakkundig geholpen en het kostenloos hersteld, bedankt voor de fijne service!
De poot van de bril van mijn zoontje was op de camping verbogen. We werden erg vriendelijk geholpen en kosteloos. Top!
Gisteren goed geholpen, service zoals altijd weer top!
Goede service en goede kennis van zaken, zeer klantvriendelijk.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid