facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Eussen Car Services

Eussen Car Services

Info

Ambacht in een modern jasje!

Geschiedenis

Sinds 2002 is Eussen Car Services een autogarage met Car wash gelegen op bedrijventerrein "Aan de Fremme" te Margraten.
Ons motto is: het uitvoeren van vakkundig onderhoud en reparaties aan auto’s op een continu hoog kwalitatief niveau. Wij luisteren naar wat voor u belangrijk is: dit resulteert in de beste prijs-kwaliteit verhouding!



"Wij houden van schone auto's en bij ons kun door de wasstraat heen of hem met de hand wassen in de wasbox. Wil je helemaal geen werk dan kunnen we ook de auto voor je poetsen. Wil je ook een schone auto rij dan langs om je auto lekker te verwennen met een wasbeurt."

"Wij houden van schone auto's en bij ons kun door de wasstraat heen of hem met de hand wassen in de wasbox. Wil je helemaal geen werk dan kunnen we ook de auto voor je poetsen. Wil je ook een schone auto rij dan langs om je auto lekker te verwennen met een wasbeurt."
Adres: Aan de Fremme 60, 6269 BE Margraten (plaats)
Telefoonnummer: 0434589266
Stad: Margraten
Route: Aan de Fremme 60
Postcode: 6269 BE


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 18:00
Dinsdag: 08:00 - 18:00
Woensdag: 08:00 - 18:00
Donderdag: 08:00 - 18:00
Vrijdag: 08:00 - 18:00


op zoek naar gerelateerd: Cortenraad
Recensies
Ik heb de was geprobeerd, ik ben er tevreden mee, het heeft de auto perfect gewassen.
Ik heb Eussen Car Service benaderd om advies te vragen inzake motorstoring BMW X3 . Ik werd uiterst vriendelijk geholpen . Niets mooiers als collega's de tijd voor elkaar willen en kunnen nemen. Nogmaals heel hartelijk dank. Gr. Autobedrijf Erik Küpper. Roermond
Multiriem geknapt tijdens vakantie Zuid Limburg. Eussen Car Service heeft ons meteen geholpen, na half uurtje klaar en konden we weer verder naar de kerstmarkt in Aken. Meer dan top.
Handig dat wassen wanneer je wil.
Alleen de auto van een kennis gaan brengen en ophalen... Had wel een goede indruk van het bedrijf .. Verbeterpunt: Duidelijkere vermelding garage Eussen... naast vermelding wasstraat..
Veel moeite moeten doen om een lampje te vervangen hier geen enkel probleem vriendelijke jongeman stond meteen klaar heel fijn
Altijd eerlijk en open. Geeft goede uitleg en een vertrouwd gevoel. Kortom de ideale garage!
Heb mijn banden 3 jaar hier laten wisselen super service.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid