facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Eurotrash United

Eurotrash United

Info

Eurotrash United: de plek in Rotterdam waar bier, kunst en muziek de niet-zo-heilige drie-eenheid vormen van al het goede in het leven. Met 21 tappunten, kunst van vloer tot plafond, lekkere muziek en een vol concertprogramma kan iedereen zich thuisvoelen

Geschiedenis

Eurotrash United: de plek in Rotterdam waar bier, kunst en muziek de niet-zo-heilige drie-eenheid vormen van al het goede in het leven. Met 21 tappunten, kunst van vloer tot plafond, lekkere muziek en een vol concertprogramma kan iedereen zich thuisvoelen bij Eurotrash.

Adres: Vijverhofstraat 10, 3032SN Rotterdam
Telefoonnummer: 010 313 49 70
Stad: Rotterdam
Route: Vijverhofstraat 10
Postcode: 3032SN



op zoek naar gerelateerd: eurotrash united 3032 sn rotterdam, eurotrash agenda, eurotrash united bar, vijverhofstraat 10 rotterdam, eurotrash vijverhofstraat, tokotrash, eurotrash menu, eurotrash music
Recensies
Fantastische inrichting. Super lekker eigengebrouwen bier van o.a. kaiser kutlipp. Heerlijke hapjes. Etc etc. Naast de markthal hebben Arno en Iris weer een topper afgeleverd in Rotterdam.
Leuke tent, lekker bier en fijn publiek en personeel! Oh ja en check het plafond
Heerlijke sfeer en lekker eten
Aardige tent, leuk bier.
Leuke tent, vet ingericht, een ms pacmanmachine en een aardige bartender die goed kan helpen bij het uitzoeken van biertjes. De enige reden waarom ik hier nier zo snel terug zou komen is dat de biertjes hier een stuk duurder waren dan in andere kroegen - zo'n 6 a 7 euro per speciaalbiertje. Voor de rest was alles perfect.
Fantastische plek! Onwijs leuk personeel en veel bier keuze. Voor een toffe leuke avond moet je hier zijn! De muziek is rock, punk, 90's en nog meer leuke alternatieve genres. Het publiek is divers echt van alles door elkaar. En ze hebben zelfs brei knutsel meetings waar je gezellig je je brei knutselwerk mee naar toe kunt nemen.
Goede hapjes & fijne drankjes. Ik was er op een Jamsessie avond, de muziek stond voor mij te hard. Zelfs helemaal achter in de zaak was een gesprek voeren moeilijk.
Lekker eten en gezellige sfeer. Jammer dat deze tent weg moet!
Suuuper gezellig, leuke mensen, gevarieerd programma, altijd wat te beleven, een hele knusse, centrale en mooie locatie. Voelt je meteen thuis en welkom. Ook is het eten heel lekker!!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid