facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Eurostudio Lichtenvoorde

Eurostudio Lichtenvoorde

Info

Eurostudio is een oefenruimte en opnamecomplex met 2 akoestisch ontworpen oefenruimtes en een opnamestudio.

Geschiedenis

Eurostudio ontstaat in 1992 na het beëindigen van Euro PA verhuur dat 12 jaar lang geluid -en lichtapparatuur verzorgde voor opdrachtgevers in het hele land. Honderden tevreden klanten hebben sinds die tijd gebruik gemaakt van de moderne oefen- en opnamefaciliteiten.

Eurostudio is een oefen- en opnamecomplex met 2 akoestisch ontworpen oefenruimtes en een controlekamer. In deze oefenruimtes is een complete professionele backline beschikbaar. Je hoeft alleen je instrument mee te nemen en dan is het PLUG & PLAY!

In de compleet digitale controlekamer van de studio worden opnames, mixen en masters gemaakt door een jong en dynamisch team.

Veel bands hebben al een vaste afspraak, maar losse verhuur blijft in de weekenden of op werkdagen overdag mogelijk. Bel of mail dus snel! Er zijn regelmatig gaten in de bezettingsgraad.

Drummers moeten zelf bekkens en stokken meenemen. Afmelden: minimaal 6 dagen van te voren!

Roken is toegestaan!

Adres: Heringsaweg 10, 7134RC Lichtenvoorde
Telefoonnummer: 0623116135
Stad: Lichtenvoorde
Route: Heringsaweg 10
Postcode: 7134RC


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Malletband Concordia Kotten/ St. Switbertus Lichtenvoorde Malletband Concordia Kotten/ St. Switbertus ... 2 km Was erg leuk...momenteel was er de opstelling van de bloemen_corsowagens, maar ik wee...
Weerkommen Weerkommen 3 km Weerkommen is een muzikaal duo. Vincent en Marjo Stapelbroek spelen en zingen Achterh...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid