facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Euroscoop Schiedam

Adres: Noorderweg 20 , Schiedam 3119 XX, NL
Telefoonnummer: 010 261 4300
Stad: Schiedam
Route: Noorderweg 20
Postcode: 3119 XX



op zoek naar gerelateerd: euroscoop schiedam parkeren, euroscoop schiedam eten, euroscoop schiedam films, euroscoop schiedam vacatures, euroscoop schiedam schiedam, kinderfeestje euroscoop schiedam, euroscoop schiedam horeca, euroscoop schiedam restaurant
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Wenneker Cinema Wenneker Cinema 779 meter Hele fijne en sfeervolle bioscoop in Schiedam. Erg blij met dit filmhuis in het centr...
Euroscoop Schiedam Euroscoop Schiedam 851 meter Prima bioscoop. Toen het nog Euroscoop was kwamen wij hier al en nu het Pathé is blij...
Film in 't Park Film in 't Park 1 km Op vrijdag 30 augustus en zaterdag 31 augustus vindt de eerste editie van Film in 't ...
Recensies
Prima bioscoop. Toen het nog Euroscoop was kwamen wij hier al en nu het Pathé is blijven wij ook gewoon komen. Genoeg parkeergelegenheid, en niet al te duur. Groot, ruim en genoeg vlakbij restaurants, arcade hal en glowgolf om er een complete leuke dag van te maken. Aanrader!
Groot opgezet enige min puntje dat er niet echt een bioscoop sfeer hing met grote film posters of zo. Er is een grote parkeergarage daar kan je de eerste 3 uur gratis parkeren. Daarnaast is er natuurlijk een uitgebreid aanbod aan versnaperingen voor tijdens de film zoals heerlijke popcorn, een verfrissend drankje, een Swirls-ijsje of Starbucks koffie. Na de film nog lekker wat eten er zitten nog een aantal eet tentjes zoals de Bram ladage, de beren, happy Italy en mr. Chow Asian street food.
Handig de parkeergarage eronder met de eerste drie uur gratis parkeren. Drankjes en snacks zijn prijzig, maar dat is in elke bioscoop zo. Er is geen pauze tijdens de film en meestal vind ik dat wel fijn, maar met een film van ruim drie uur was dat toch wel wenselijk geweest. De stoelen zaten heerlijk, het zag er overal netjes uit en de toiletten waren schoon Naast de bioscoop zijn er diverse eetgelegenheden en een automatenhal. Ik kom hier zeker weer terug.
Beste bioscoop van Nederland, grote zalen, een goede/luide geluidskwaliteit en veel zalen. Parkeren is goedkoop met altijd genoeg parkeerplek. Naast de bioscoop, glowgolf, casino en speelhal zijn er ook genoeg plekken om te eten met 3 restaurants en 1 snackbar. Reden dat het geen 5 sterren is is omdat de binnekant er best wel kaal uitziet, dit kan makkelijk veranderd worden met een tapijt dat over heel de vloer gaat. Voor de rest heb ik niet toe te voegen, zeker een aanrader voor een avondje uit.
Nog steeds een mooie bioscoop met genoeg beenruimte en goede stoelen en goedkoop parkeren. Blijf me verbazen over de prijzen van de drank en snacks, hoeveel winst wil je daar op maken ‍‍. Nog meer verbaas ik me nog steeds over hoe bezoekers de zaal achterlaten, wat een tyfusbende zeg. Als je geen popcorn lust koop het dan niet dan hoef je het ook niet op de grond te gooien. Shout out naar de schoonmakers van de zalen, zet ze een keer in het zonnetje .
Fijne bioscoop! Handig met een parkeergarage eronder met de eerste drie uur gratis parkeren voor €1 euro. Er is geen pauze tijdens een film. Misschien wel een tip om voor kinderen een pauze in te lassen. Er zijn diverse eetgelegenheden aanwezig en speelhal. Ik kom hier zeker weer terug.
Mooi beeld en geluid, goede service. Wel jammer dat er stoorzenders voorin de zaal zitten als je naar het scherm kijkt. Denk ook niet echt zo veilig voor de brandslang.
Groot! Rustig...Parking onder het gebouw, er is een lift. Parkeren 3 uur voor €1,- maar als de kaart in de automaat steekt moet je toch €4 betalen...best gek. Dus niet invoeren in P-betaalautomaat!
Deze bioscoop is beter bekend onder de naam Euroscoop. Het is een vrij grote bioscoop en ik het gebouw bevinden zich ook een game hal en ook diverse restaurants. Zeker de moeite waard om een middag te spenderen. Zalen zijn netjes en stoelen prima in orde. Ook is er voldoende parkeergelegenheid.
Na topgun1 bij wijze van spreken niet meer in de bioscoop geweest. Wat een verademing met vroeger. Ruime parkeergarage met gereduceerd tarief icm bioscoop kaartje. Garage goed verlicht. Goed bereikbaar vanaf de A20. Binnen mooie zal fijne stoelen en vooral beenruimte. Vriendelijk personeel. Aanrader.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid