facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Eurorepar Car Service Van Voorden - Almere

"Sinds 1996 is Van Voorden actief als Opel-dealer in Almere. Met een team van ruim 30 medewerkers willen wij u zo volledig mogelijk van dienst zijn. Van Voorden Almere is tevens officieel Opel Bedrijfswagen Dealer en daarnaast Eurorepar Car Service Dealer. In onze moderne toegepaste werkplaats voeren wij alle reparaties en / of onderhoud uit aan alle merken en alle soorten auto's. Tevens kunt u ons uw schade af laten wikkelen. Van Voorden beschikt over een eigen schadebedrijf. Kom langs voor een kennismaking, er staat altijd verse koffie voor u klaar!"
Adres: Pampolstraat 2, 1327 CE Almere
Telefoonnummer: 036- 5333337
Stad: Almere
Route: Pampolstraat 2
Postcode: 1327 CE



op zoek naar gerelateerd: Van Voorden Opel, Palmpolstraat 2 Almere, Opel dealer Almere
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
M&R Auto Service M&R Auto Service 3 km Onafhankelijk & Bovag-aangesloten garage bedrijf waar kwaliteit en betrouwbaarheid vo...
Recensies
Vandaag langs geweest bij opel van voorden. Wij kwamen met ons gezin om een citroen cactus te bekijken en een proefritje te rijden. Bij deze vraag veranderende de houding van de verkoper al snel. Of wij dit bedrag wel konden betalen, en er niks van de prijs af te halen vieldit nog voor wij de auto hadden gezien Wij hebben met een naar gevoel toch plaats genomen. Er werd ons overigens nog niet eens een kop koffie aangeboden. Meneer vroeg ons een formulier te ondertekenen dat de auto schade vrij is. Wij hadden de auto nog niet eens gezien. Dus mijn vriend vroeg heel netjes eerst even de auto te mogen zien voordat hij tekent. Meneer pakte gepikeerd het papier en liep mopperend mee. Mijn vriend vroeg wat er precies aan de hand was, waarop meneer erg onbeschoft reageerde. Want volgens hem worden er vaak genoeg auto's weg gestolen etc etc Wij wilde gewoon als gezin een auto uitzoeken maar worden weg gezet als criminelen. Wij hebben dan ook vriendelijk bedankt. Wij gaan lekker ergens anders een auto uitzoeken.
Fijne dealer, vandaag heeft mijn auto weer onderhoud gehad. Auto is ook netjes schoongemaakt van binnen en buiten. Leuke extra service. Ook ben ik netjes door vriendelijke heren gehaald en gebracht. Kortom zeer tevreden.
Wilde een proefrit aanvragen met betrekking tot het bestellen van een lease auto. De lease maatschappij heeft aangeven dat ik dit bij de locale dealer kon doen. De proefrit wordt mij geweigerd omdat men nog geen bestellingen heeft gehad van deze leasemaatschappij en dus verdienen ze niets aan mijn proefrit. Op mnijn vraag dat het om het merk Opel gaat kreeg ik de reactie als wij er niets aan verdienen dan houdt het op. De slechtste klantenservice ever. Opel Nederland gebeld en die waren ook not amused met deze houding. Dus mensen als je niets aan je verdienen ben je niets waard.
Na een akkevietje,..... Goed geholpen door dhr Gortzak en weer een blije rijder in een nieuwe Corsa ;-
Deze garage verdient naar mijn ervaring niet eens één ster van waardering. De kosten voor herstellingen zijn onredelijk hoog. Men kon er tevens niet in slagen om mij duidelijke indicaties van de totale herstelkosten te geven. Naast het feit dat de communicatie te wensen over liet, bleek er steeds iets anders stuk te zijn. De kosten leken onbeperkt op te lopen. Ik had geen vertrouwen meer in de mensen daar en heb uiteindelijk besloten mijn auto te laten slepen naar een andere garage. Tot slot kreeg ik ook nog mijn autosleutel kapot terug. Men bleef pertinent ontkennen dat ze die sleutel intact hadden gekregen. Ik ga er nooit meer terug.
Service gelukkig nog te vinden bij deze Opel dealer.
2 weken gelden een trekhaak besteld. 3 verschillende prijzen gekregen. 1e keer via telefoon €1300 toen in de showroom vertelde men rond de €1000 zou het gaan kosten. Toen weer via de telefoon werd het €1300. En als klap op de vuurpijl werd het toen €1155. Hier ging ik mee akkoord. Dus een fietsdrager gekocht voor €450. Een fiets vakantie in Drenthe geboekt en een snipperdag om de auto op 17/8/21 te brengen voor de montage. Toen werd ik vandaag 16/8/21 gebeld dat de kabelset niet meer leverbaar was. Ben toen naar dvan Voorden gegaan en had niet de indruk dat men er daar warm of koud van werd. Vakantie verziekt en een fietsdrager in de schuur. De auto is 2 maanden oud. Maar voor onderhoud word het absoluut de concurrent. Jammer toch Update van 17/8 Vanochtend gebeld door de dealer dat de kabelset toch nog geleverd is . Dus snel de auto gebracht . Goede service. Ook een beetje te impulsief van mijn kant geweest door de teleurstelling van gisteren. Bedankt Opel van Voorden
Goede en betrouwbare dealer. Prettig team mensen voor zowel verkoop als werkplaats
Bij binnenkomst kijken de medewerkers je niet eens aan en lopen voorbij als ik ze groet. Nare plek want je voelt je niet welkom. Na 10 minuten rond te hebben gekeken in de hoop dat ze actie ondernemen heb ik het opgegeven en ben ik naar de andere Opel dealer in Lelystad gegaan. En daar werd ik wel gegroet en netjes geholpen. Ik heb meteen een nieuwe Opel gekocht. Ik woon hier op steenworp afstand maar voor onderhoud ga ik wel naar Broekhuis Lelystad.
Happy met onze 'nieuwe' auto. Aardige verkoper
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid