facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor European Flight Training Center BV

European Flight Training Center BV

Info

European Flight Training Center BV is located at Groningen Airport Eelde (EHGG)

Geschiedenis

European Flight Training Center BV is located at Groningen Airport Eelde (EHGG)

Adres: Machlaan 16b, 9761TK Eelde
Telefoonnummer: +31 50 203 1980
Stad: Eelde
Route: Machlaan 16b
Postcode: 9761TK


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 21:00
Dinsdag: 09:00 - 21:00
Woensdag: 09:00 - 21:00
Donderdag: 09:00 - 21:00
Vrijdag: 09:00 - 21:00
Zaterdag: 09:00 - 21:00
Zondag: 09:00 - 21:00


op zoek naar gerelateerd: PPL naar CPL, D-GLBA, ATPL opleiding België, PPL halen in Duitsland, Wat kun je met een vliegbrevet, Modulaire vliegopleiding, Flight Academy Nederland, PPL passagiers
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Noord Nederlandse Aeroclub Noord Nederlandse Aeroclub 201 meter Als je wilt leren vliegen is dit een perfecte plek, gecontroleerd veld dus goede les
Recensies
Heb mijn ATPL opleiding bij EFTC gedaan. Zeer onder de indruk van de kwaliteit van hun instructeurs, de vliegtuigen waarop les gegeven wordt en hoe het lesprogramma is vormgegeven. Kan deze vliegschool absoluut aanraden. Daarnaast kom ik jaarlijks hier terug voor mijn IR verlenging.
Zeer slechte ervaring met dit bedrijf. Augustus 2021 een uitgebreide vliegles geboekt en betaald. Daarna maandenlang geprobeerd een afspraak te maken maar de spaarzame keren dat ik ze te spreken kreeg was er altijd wel wat waardoor op dat moment niets te plannen viel. Terugbellen doen ze ook niet aan, ondanks dat dat keer op keer beloofd wordt. Na ruim 4 maanden geld teruggevraagd op basis van de voorwaarden op hun website. Wederom aan het lijntje gehouden en tenslotte helemaal geen contact meer. Uiteindelijk pas na het inschakelen van een incassobureau en zelfs een gang naar de rechter mijn geld teruggekregen. Gezien de Google reviews bij de websites van dit bedrijf, onder andere eftc.eu, vliegles.info en rondvluchteelde.nl, zijn er meerdere mensen sinds zomer 2022 met soortgelijke ervaringen. Pas dus op!
Kwaliteit, klant vriendelijk en zeer professioneel. Ben nu al heel wat jaren klant en elk jaar staan de vliegtuigen er netjes en verzorgt bij. Een afspraak is makkelijk te maken en eventueel nog te verzetten. Recent MEP/IR profcheck met een examinator van EFTC gedaan en is zeer goed bevallen. Ook het huren van een vliegtuigen o.a de C152 is zeer prettig, het vliegtuig staat helemaal getankt voor je klaar en je kan zo instappen en wegvliegen. Daarnaast mag je gebruik maken van de computers en printer zodat je optimaal voorbereid weg kan. Tijdens het wachten krijg je nog iets te drinken aangeboden en dat is allemaal inclusief in de totaal prijs die zeer prettig laag is. Aanrader ook als je niet direct in de buurt woont.
Onlangs weer mijn profcheck gedaan, snel een afspraak kunnen maken in goed overleg en wanneer het mij het beste uitkwam. Zeer goed ontvangen op een mooie lokatie op het vliegveld van Groningen. Profcheck gedaan in een zeer nette Diamond Twinstar!!.
Net als andere reviewers ook opgelicht door dit bedrijf.
Kom jaarlijks terug voor het verlengen van mijn brevet. Super fijne school en mooie vliegtuigen.
Zeer professionele vliegschool met een nieuwe simulator en drie eigen vliegtuigen Als je piloot wil worden , this is the place to be!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid