facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor EuroParcs Resort Veluwemeer

EuroParcs Resort Veluwemeer

Info

Europarcs Resort Veluwemeer



"Spetteren in het buitenzwembad, met de fiets de omgeving verkennen, leren zeilen of het glinsterende water en het oer-Hollandse landschap ontdekken, bij EuroParcs Veluwemeer kan het allemaal!"
Adres: Randmeerweg 8, 8071 SH Nunspeet (gemeente)
Telefoonnummer: 088 - 070 80 90
Stad: Nunspeet
Route: Randmeerweg 8
Postcode: 8071 SH



op zoek naar gerelateerd: europarcs resort veluwemeer b.v. nunspeet, europarcs veluwemeer adres, europarcs veluwemeer plattegrond, europarcs resort veluwemeer zoover, europarcs veluwemeer kopen, europarcs veluwemeer zoover, resort veluwemeer roompot, europarcs veluwemeer biddinghuizen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Bungalowpark Stolpenheim Bungalowpark Stolpenheim 4 km Leuke huisjes maar als je een keer niet kan vanwegen de corona dan moet je heel veel ...
Brasserie Het Stationshuisje Brasserie Het Stationshuisje 4 km Prima eten leuke ambiance. Alleen jammer dat de jus d'orange verdund wordt.
Camping en Bungalowpark de Witte Wieven Camping en Bungalowpark de Witte Wieven 6 km Grote camping van huisjes tot chalets en wat oudere caravans. Verder veel speelplezie...
Recensies
Na lang wachten bij de receptie voordat je eindelijk de sleutel krijgt er zit namelijk 1 iemand bij de receptie. Daarnaast wilde ik ook wassen en drogen via de muntjes van het park. Na bijna 2 dagen wachten omdat de wasmachine steeds bezet was. Is de droger klaar maar de was niet droog. Dus moest er weer een muntje gehaald worden. Begreep van de mensen op dit park dat dit vaker is en dat de 2 drogers slecht zijn. Wassen kost 5 euro en drogen 3 euro Er zijn geen speelplekken voor mijn zoontje. Merkte dat het restaurant bij het stand ook slecht was omdat er niemand stond en na vaak roepen en op de bel drukken er iemand van het magazijn er bij kwam. Denk dat ik zeker 5 min heb geschreeuwd. Kleine winkel met dure prijzen. Vandaag maandag zijn we naar huis gegaan daar merkte we dat het uitrijden lastig was. Omdat er auto’s staan voor de receptie en niet op de parkeerplaats. Verder prima huisje en een mooie omgeving.
Bar slecht camping, we kwamen aan bij het huisje daar stond de schuifdeur wagen wijt los en kregen we te horen dat die ook niet op slot kon, dus al onze waarde volle spullen lagen voor het oprapen. We hebben voor ons bezoek aangegeven dat we 2 auto’s hadden en hun gaven aan dat het geen probleem was om die bij het huisje te parkeren. Het is meer een camping voor de oudere mensen, want er zijn weinig activiteiten en jongeren. De bedlinnen kwamen pas 4 uur na ons bezoek aan.
Voor de 2e keer nu hier en zeer fijn park vwbt de huisjes en omgeving. Helaas voor de 2e keer dat we 2 fietsen hadden gehuurd en deze niet klaar stonden. Vorige keer ook al en nog steeds € 25 tegoed waar we na een half jaar en veel bellen en mailen nog steeds niet terug hebben. Nu ook wederom geen fietsen. Zelf maar een verhuurbedrijf gebeld en daar rechtstreeks de fietsen opgehaald. Jammer omdat toch weer een hoop gedoe geeft. Minpunt dus voor receptie en de afspraken daar
Ben sinds het begin van dit park 7 jaar geleden tot aan dit jaar vaak geweest, meestal in huisje 215. Qua plek is het geweldig om te windsurfen, lekker dicht bij het water. Het huisje zelf laat echter flink de wensen over. Elk jaar was het zichtbaar dat het onderhoud steeds slechter werd. Tot het toppunt dit jaar, kapotte bank, rioollucht in wc/badkamer, rolkast die kapot was, super veel mieren door het huisje en overal stof wat niet was weggehaald. Kortom het huisje lijkt steeds minder op wat er op de website wordt geadverteerd. Dit is zonde gezien je genoeg geld betaald om hier een paar nachten te mogen overnachten en er andere alternatieven in de regio zijn. Voor ons was dit de laatste keer Europarcs Veluwemeer.
Het park zelf was leuk,gezellig en de plek van het huisje was rust gevend want het was asn het water dus kon zo iedere ochtend met de supplank op pad. ik wilde 5 sterren geven maar het huisje zelf liet wat betreft de onderhoud te wensen over daarom de vier sterren ik zou volgend jaar wel weer willen alleen dan wel in een goed onderhouden huisje en aan het water.
Was een leuke tent met veel plezier gezeten. Wij gingen naar Walibi fright Night en dit was een goedkope luxe oplossing om te overnachten. Voor herhaling vatbaar dus
Mooi park, goed onderhouden en leuke huisjes! Wij zaten in een Tiny House en dat was perfect. Misschien iets wat aan de dure kant, maar zou er zeker teruggaan.
Al met al een prima park. Vooral erg vrolijk receptie personeel en we hebben een lekker weekend gehad. Echter kregen wij na het uitchecken nog even bericht dat er 130 euro ingehouden werd van de borg. Dit ondanks de inbegrepen eindschoonmaak. Wij hebben ons best gedaan het huisje netjes achter te laten ondanks het feit dat de stofzuiger het niet deed. Wel hebben wij de vaatwasser opnieuw aan moeten zetten omdat deze hiervoor helaas niet gestart was en wij de gestelde uitchecktijd wilde respecteren. 130 euro voor het uitruimen van een vaatwasser heeft ons met een behoorlijk bittere nasmaak achtergelaten. Ik kom dan ook niet verder dan twee sterren en wil toekomstige gasten hier zeker voor waarschuwen.
Camping heef heel veel vaste plaatsen. Dichter bij het water vind je meer huuraccomodaties. Niet geschikt voor kamperen met eigen kampeermiddel. Zwembad is -hoewel zonder glijbaan- wel acceptabel. Sloepverhuur vanaf de camping, speeltuin op het strand aan het meer.
Heel mooi park aan het Veluwemeer. Werden heel vriendelijk ontvangen bij de receptie en kregen een super schoon en verzorgt huisje aan het water. Top! Hebben fantastisch gefiets op de nummers, die heel goed zijn aangegeven. Voor herhaling vatbaar.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid