facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor EuroParcs Molengroet

EuroParcs Molengroet
Adres: Molengroet 1, 1723 PX Noord-Scharwoude, Nederland
Telefoonnummer: 088 070 8090
Staat: Noord-Holland
District: Langedijk
Stad: Noord-Scharwoude
Route: Molengroet
Huisnummer: 1
Postcode: 1723 PX


Openingstijden

maandag: 09:00–18:00
dinsdag: 09:00–14:00
woensdag: 09:00–14:00
donderdag: 09:00–14:00
vrijdag: 09:00–18:00
zaterdag: 09:00–14:00
zondag: 09:00–14:00

Recensies
Wij waren voor het eerst in Nederland op de camping. Maar we vinden dit zeker voor herhaling vatbaar voor in de mei vakantie. Wij hebben het hier wel gezien maar ik zou andere zeker de camping aanraden. De service was erg goed. Waarschijnlijk had ik een fout gemaakt bij het boeken van de camping. Hier speelden ze goed op in en het was snel opgelost.nnWij waren er met 2 kinderen van 3jaar en 6jaar. Er zijn veel mensen die er het hele seizoen verblijven maar allemaal erg vriendelijk.nnWij zijn naar schoorl, land van fluwel, aquarium bergen aan zee en naar alkmaar geweest. Het is een mooie omgeving om te fietsen en op de camping is ook genoeg animatie.nnVoor ons was het een super leuke vakantie.
Sober ingerichte gehorige kamer, te zacht bed, muren, deurposten en deuren beschadigd. Veel vlekken in het tapijt op de gang en kamer.nnOok stond dichtbij op het park de laatste dag/nacht continue een aggregaat aan.nnTv en praten van de kamer ernaast is duidelijk te horen.nnKoffie en thee In een kast bij de trap.nDaardoor veel vlekken in het tapijt op de gang en de kamers.
Terrasje gepakt, snelle en vriendelijke bediening. Werd zelfs gevraagd of wij de parasol wilde gebruiken. Genoten!
Hartelijk ontvangst in een sfeervol restaurant waar de Sinterklaas traditie gelukkig niet verjaagd is door de kerstboom. Je kunt hier lekker lunchen en de bediening is attent en vriendelijk.
Maandagochtend 17-04-2023 moest ik iets vragen over een huisje daar, maar de dames van de receptie waren totaal niet vriendelijk of behulpzaam.nIk kwam daar binnen en zei vriendelijk goedemorgen, geen reactie terug, alléén 2 nikszeggende blikken.nIk moest namelijk op een bepaald huisnummer zijn, en het antwoord was, daar zeggen we niks over, hier is een plattegrond [ofwel zoek het maar uit].nnJammer hoor, vandaar ook 0 sterren voor service.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid