facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Europa hairstyling

Europa hairstyling

Info

Europa hairstyling is een gezellige kapsalon gelegen in Bleskensgraaf!



"In elke knip- of kleurbehandeling kunnen wij u ons enthousiasme en onze creativiteit laten zien door middel van nieuwe trendy en moderne technieken. Dit onder het genot van een heerlijke kop koffie of thee.Wij luisteren naar uw wensen, hebben goed opgeleide kapsters in dienst en geven u een bruikbaar haar- of productadvies. Bij Hairview kunnen dames, heren en kinderen terecht voor een coupe volgens de laatste haarmode. Wij denken dan ook aan haarverleningen, het leveren van haarwerken pruiken, een zonnestudio, baard scheren, bruidskapsels en creatief of klassiek opsteken. Diverse keren per jaar worden er bijscholingscursussen gevolgd door onze kapsters. Wij werken met topproducten, hanteren een goede prijs-kwaliteitverhouding."
Adres: kerkstraat 33, 2971 ak Bleskensgraaf
Stad: Bleskensgraaf
Route: kerkstraat 33
Postcode: 2971 ak


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 17:00
Dinsdag: 08:30 - 17:30
Woensdag: 08:30 - 17:30
Donderdag: 08:30 - 17:30
Vrijdag: 08:00 - 20:00
Zaterdag: 08:00 - 12:30


op zoek naar gerelateerd: Europa Hairstyling Giessenburg, Europa Hairstyling Zwijndrecht, Kapper Sliedrecht, Kapper Papendrecht, Kapper Dordrecht Crabbehof, Kapper Puttershoek, Kapper Nieuwpoort, Kapper De Schoof
Recensies
Zeer goede kapster en altijd zeer persoonlijk. Je hebt altijd de keuze voor een vaste kapster als je er vaker komt. Maar het sociaal gehalte is zeer hoog, ongeacht geslacht, afkomst of leeftijd, top!
Erg fijn personeel, persoonlijke behandeling, een aanrader voor iedereen Service: Haarstyling
Zeer tevreden klant van deze kapsalon. Kapsel altijd na wens en is er gezellig , gastvrij .
Mijn vaste kapper Inmiddels woon ik al een tijd niet meer in Bleskensgraaf maar ik blijf bij mijn kapper. Deze kapper is voordelig en vriendelijk. Ze hebben altijd snel plek en weten precies hoe ik mijn haar wil hebben. Ook hoef je het niet te laten wassen als je dat niet wilt. Erg prettig.
Ga al een aantal jaren naar deze kapper en bevalt nog steeds uitstekend. Gezellig sfeertje, geen overdreven poespas. Kapsters nemen echt te tijd als je eens wat anders wil en denken echt met je mee.
Leuke kapsalon met gezellige kapsters en goede koffie
Ging allemaal snel snel. Maar kwaliteit
Enorm vriendelijk personeel, erg professioneel
Fijne kapster. Knippen goed
Fijn en vakkundig personeel !
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid