facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Euromobil Nederland B.V.

Info

Euromobil Nederland BV is de overkoepelende verhuurorganisatie van Volkswagen, Volkswagen Bedrijfswagens, Audi, SEAT en ŠKODA.
euromobil.nl.

Geschiedenis

Met een landelijk dekkend netwerk van Euromobil-partners en een verhuurvloot van bijna 10.000 voertuigen, zijn wij als geen ander in staat te voorzien in jouw mobiliteitsbehoefte.




"Euromobil Nederland is de overkoepelende verhuurorganisatie van Volkswagen-, Volkswagen Bedrijfswagens-, Audi-, SEAT- en ŠKODA-dealers.Met een landelijk dekkend netwerk van zo'n 40 hoofdvestigingen met meer dan 150 uitgiftepunten en een verhuurvloot met 15.000 auto's, zijn wij als geen ander in staat te voorzien in je mobiliteitsbehoefte."
Adres: Berencamperweg 6C, 3861 MC Nijkerk (gemeente)
Telefoonnummer: +31 33-245 50 60
Stad: Nijkerk
Route: Berencamperweg 6C
Postcode: 3861 MC


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 18:00
Dinsdag: 08:00 - 18:00
Woensdag: 08:00 - 18:00
Donderdag: 08:00 - 18:00
Vrijdag: 08:00 - 18:00


op zoek naar gerelateerd: Euromobil ŠKODA, Auto huren particulier, Auto huren Gelderland, Volkswagen Verhuur, Auto huren Zeist, Auto huren Ede, Autohuur Veenendaal, Auto huren in Amersfoort
Recensies
Euromobil zit vaak bij een dealer en dat is super handig en snel geregeld, bijvoorbeeld als je auto een nachtje moet blijven voor onderhoud. Maar sjonge jonge, echt álle mensen die er werken hebben overduidelijk geen zin in hun werk. Het lijkt wel of ze er op geselecteerd worden. Zowel bij A-point als bij Maas chagrijnige gezichten en communicatie. Als ze dat weten te veranderen zou dat geweldig zijn.
Ik rijd al twee jaar in een auto van Euromobil. Om de paar maanden wordt de auto gecontroleerd en waar nodig aangepast. Ik krijg dan vervangend vervoer ik kan kiezen uit een fiets of auto. Alle voordelen van een eigen auto heb ik zonder de nadelen. Ik denk dat ik geen "eigen" auto meer zou willen.
dramatisch en onprofessioneel ...... gewoon slecht....... je bent verplicht een aanmeldingsformulier te versturen per mail dan ontvang je keurig een berichtje dat er kontakt word opgenomen op de eerst volgende werkdag.........alleen werkt men blijkbaar nooit want je hoort niets meer........ook na een nieuw mailtje en telefonisch kontakt niets meer gehoord .......... een grote aanfluiting en een drama voor iemand die snel even een busje wil huren........ nee dan kav autoverhuur direkt geregeld binnen vijf minuten zonder problemen
Goede service en duidelijke uitleg. Kostenindicatie klopte ook netjes. De huurauto was bovenverwachting netjes en schoon. Niets op aan te merken.
Snelle actie om auto te huren
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid