facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Euromeat

Euromeat

Geschiedenis

Euro Meat Oss is een vleesbedrijf dat gespecialiseerd is in vis en vleesproducten die op maat gesneden en verpakt worden voor horeca en andere bedrijven. Daarnaast leveren wij ook andere producten zoals tapenades, olijven en kruiden.
Het bedrijf vindt zijn oorsprong in 1966 toen het bedrijf opgericht werd door de heer Theo Zwiers en dat gedurende de jaren is uitgegroeid tot het bedrijf van nu.
Vers vlees speciaal gesneden, gekruid en verpakt zoals de afnemer dat wenst, door onze vakbekwame slagers.
Alles op maat geproduceerd voor uw bedrijf! Euro Meat Oss beheerst dit als geen ander. Vanuit een moderne productie locatie geheel ingericht volgens de laatste eisen op gebied van milieu en hygiëne maken wij de mooiste vleesproducten voor u. Wat dacht u van een malse tournedos, een mooi doorregen rib eye of een heerlijke entrecote?
Wij selecteren zelf ons rundvlees door samen te werken met lokale runderbedrijven die speciaal voor ons de prachtige rassen voeren zoals Charolais, Limousine en blond d'aquitaine. De veehouder zorgt al voor een goede verzorging en het juiste voedsel voor deze prachtige runderen. Dit alles om een zo goed mogelijke en constante kwaliteit te kunnen leveren aan onze klanten.
Doordat wij het gehele productie proces en de bezorging van de producten in eigen hand houden kunnen wij snel schakelen en scherpe prijzen hanteren zonder concessies te doen wat betreft de kwaliteit!
Wij onderscheiden ons van andere leveranciers doordat wij niet alleen aandacht geven aan onze producten maar ook aan u!
Wij kunnen u advies op maat geven aan huis, maar daarnaast kunnen wij u in onze nieuwe showroom ontvangen waar u zelf onze producten kunt afhalen maar ook kunt bekijken en proeven!
Wij willen graag met u meedenken en willen dat u een gevoel krijgt bij wie wij zijn en waar we voor staan. Wij zitten niet stil en innoveren de hele tijd! Kortom Euro Meat Oss staat voor een hele nieuwe generatie van horecaleveranciers dat de toon gaat zetten voor anderen en wij vragen u met ons mee te gaan op deze reis!



"Kleine groothandel voor zelfstandige ondernemers.Assortiment: vlees, drank, snacks, BBQ's & accesoires, serviezen en glaswerk"
Adres: Angelenweg 77, 5349 TA Oss
Telefoonnummer: 0412 - 64 06 37
Stad: Oss
Route: Angelenweg 77
Postcode: 5349 TA


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 18:00
Vrijdag: 09:00 - 18:00
Zaterdag: 09:00 - 12:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Kiełbacha Od Wacha Kiełbacha Od Wacha 2 km Vertaald door Google Het eten is niet lekker. Duur. De service is ook niet leuk. Ik r...
Slagerij Bert van Dinther Slagerij Bert van Dinther 3 km Nog nooit zulke mooie dieren gezien. Prachtig in stukken gehakt en verwerkt. Prachti...
Slagerij en traiteur Arie Zeegers Slagerij en traiteur Arie Zeegers 4 km Het is en blijft de beste slager van Oss e.o. Kwaliteit en klantvriendelijk staan voo...
Recensies
Leuke zaak ruim aanbod sfeervolle inrichting met leuke workshops en proeverijen. Veel keus mbt BBQ en producten. Personeel is altijd behulpzaam bij vragen en wensen, echte aanrader voor de liefhebber van lekker eten en drinken. Prijs is goed niet heel goedkoop maar de kwaliteit is goed
Er is heel veel eten te koop en ook voor de bbq is het een geweldige zaak.
Goed advies, ruim assortiment, alles om je BBQ een succes te maken.
Leuk lekkere snacks gekocht.
Was er nooit geweest zag er goed uit. Er lagen lekkere Tomahawk steaks en nog veel meer lekkere soorten vlees,en andere eetbare dingen. Heb net pepersteaks gehaald doos vol via scoupy mmmm..
We waren er voor de eersten keer. Kregen meteen hulp omdat we alles nog niet wisten waar het lag. En wat er niet lag werd meteen gehaald. Was een fijne ervaring.
Super zaak. Erg netjes ingericht. Vriendelijke mensen. Vleesch ziet er goed uit. Kruiden genoeg zelfs BBQ's kortom alles alles alles voor de BBQ
Groot assortiment, goede kwaliteit vleesproducten. Schone winkel met vriendelijk personeel. Alles wat je nodig hebt voor een goede grote en kleine BBQ.
Ziet er netjes uit, super lekker eten en heel vriendelijk personeel!
Een hele mooie schone en nette winkel met lekker eten
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid