facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Euromaster Utrecht

Euromaster Utrecht

Info

Euromaster is de expert op het gebied van banden en auto-onderhoud. Onze vakmensen staan dagelijks voor u klaar met een deskundig advies op al uw vragen.



"Wij heten je graag welkom bij onze garage : Euromaster UtrechtGarage in UtrechtOp zoek naar de beste garage in Utrecht om je auto in goede conditie te houden? Dan ben je bij Euromaster Utrecht aan het juiste adres. Ben je te gast in onze garage voor montage van banden of een andere service? Geniet van een lekkere kop koffie en WiFi terwijl je op je auto wacht.Autobanden in UtrechtRijd veilig en comfortabel duizenden kilometers door heel Nederland. Met onze talloze topmerken autobanden ben je altijd verzekerd van uitstekende kwaliteit. Daarnaast zorgt professionele montage en het balanceren van de autobanden voor een goede wegligging en minder verbruik.In ons assortiment is volop keuze uit zowel zomer- en winterbanden als all seas..."
Adres: Nevadadreef 8, 3565 CB Utrecht
Telefoonnummer: 030 - 26 18 641
Stad: Utrecht
Route: Nevadadreef 8
Postcode: 3565 CB



op zoek naar gerelateerd: Tweedehands autobanden Utrecht, Euromaster Zutphen, Profile Utrecht, Euromaster Nijmegen, Euromaster Lelystad, Euromaster Zevenaar, Euromaster Winschoten, Euromaster Hoogeveen
Recensies
Prima. Op de afgesproken tijd werd de auto naar binnen gereden voor de zomerbanden. Half uur later was het klaar. Ondertussen lekker bakje koffie gedronken. Tip aan het personeel: praat niet over gebreken waar klanten bij zitten. Er was iets met een 'balanseerapparaat', waardoor ik als klant gelijk denk dat het maar half half gaat gebeuren.
Beste plek van Utrecht. Aardige chef .gezellig team
Zo vriendelijk vind je ze nergens, top!
Bandjes snel en vlekkeloos gewisseld. Daarnaast hielpen ze ons ook nog om iets voor ons te printen. Top service!
Zeer vriendelijk personeel, goede koffie en snelle service. Aanrader!
Het loopt er als een tierelier! Geen tijd om die heerlijke koffie te genieten. Je hebt net de sleutel neergelegt- meteen heb je nieuwe banden daarop. En humor hebben ze ook nog. Ik kom er graag.
Goed en keurig geholpen. Ook meegedacht om de bandenwissel servicegericht uit te voeren.
SUPER SERVICE! Lekke band met peuter en boodschappen in auto en geen reservewiel. Onder begeleiding van wegenwacht naar deze Euromaster gereden en 10 minuten later was het ventiel alweer kosteloos ! vervangen. Top. Petje af.
Altijd snelle service en aardig personeel.
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor Euromaster Utrecht.

Utrecht autobanden en -reparaties

openingstijden, locatie, vervoer. Nevadadreef 8 kaart stadsplattegrond, satellietweergave. Euromaster Utrecht adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met Euromaster Utrecht. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over Euromaster Utrecht delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Car Center Utrecht Werkplaats Car Center Utrecht Werkplaats 138 meter Vandag om 10 30 gebeld voor apk en kon om 13 00 terecht top bedrijven
Banden Centrum Utrecht Banden Centrum Utrecht 7 km Begrijp de positieve revieuws echt niet. Wat een rotzaak! Absoluut niet aan te raden...
We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid