facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Euromast Auto's

Euromast Auto's

Info

Euromast Auto's is de juiste plaats voor een gebruikte personenauto.

Door onze lage kosten en uiteraard een zeer goede inkoop kunnen wij betrouwbare en nette occasions aanbieden tegen de allerscherpste prijzen.

Geschiedenis

Bij Euromast Auto's bent u er dus altijd van verzekerd dat u een zeer nette prijs betaalt en toch een auto koopt waar u jaren plezier van hebt.

Wij zijn uiteraard aangesloten bij de Nationale Autopas (NAP) en zijn RDW erkend.

Inruilen van uw huidige auto behoord uiteraard ook tot de mogelijkheden bij Euromast Auto's.

Wilt u weten of wij de auto hebben staan die precies bij u past? Kijk dan op onze online voorraad of kom gewoon een keertje langs, de koffie staat altijd voor u klaar.

Adres: Randweg 10, 2941 CG Lekkerkerk
Telefoonnummer: 0180-669749
Stad: Lekkerkerk
Route: Randweg 10
Postcode: 2941 CG



op zoek naar gerelateerd: Euromast Auto's ervaringen, Autobedrijf Lekkerkerk, Autoplaza Krimpenerwaard, Autobedrijf Krimpen aan de Lek, De Wit auto, De Wit auto Krimpen, Tweedehands auto Krimpen aan den IJssel, Autocentrum Krimpenerwaard
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
San parts San parts 77 meter Bij Sanparts geweest voor mijn auto nadat mijn oude garage me in de steek heeft gelat...
Recensies
Jaren al klant van de Euromast Autos. Klantgericht, service en kwaliteit. Veel autos te bieden voor ieders budget.
Ik heb een prachtige VW Bora gekocht bij Euromast auto's. Een auto aan de onderkant van hun aanbod. Desondanks werd ik professioneel en servicegericht te woord gestaan. Toen de apk op zaterdag niet in orde te maken was, boden ze aan de auto op maandag te bezorgen. Nu bijna een maand later ben ik nog zeer tevreden. De auto rijdt uitstekend en ziet er voor zijn leeftijd nog heel goed uit. Een betrouwbare en vriendelijke verkoper.
Ik heb daar een Nissan Qashqai gekocht werd daar heel fijn geholpen vriendelijke mensen staan voor je klaar koffie is daar ook lekkerder auto zelf werd keurig afgeleverd ja dit bedrijf zou ik aan vrienden , familie,enz, aanraden om daar eens binnen te lopen
Man van zijn woord..elk keer weer een service waar je U tegen zegt. Telkens weer verassend kwaliteit! Het is maar dat je 5 sterren max kan geven anders had ik er wel 10 gegeven.
Prima bedrijf en erg goed geholpen door de eigenaar. Zocht een auto met automatische versnellingsbak. Kwam uiteindelijk na serieus zoeken uit bij Euromast auto’s. Was voor mij niet naast de deur, maar de prijs en service op hun reviews gaf mij het vertrouwen. En daar heb ik geen spijt van gehad. Dus gewoon een aanrader.
Ik heb vrij recentelijk een auto gekocht van de heren van euromast autos. Ik kan alleen zeggen ; wat een service en gastvrijheid en niet te vergeten de geleverde voertuig, perfect en eerlijk zoals omschreven op bijvoorbeeld marktplaats.!
Auto gekocht. Nemen de tijd voor je ondanks beperkt budget. Netjes alles volgens afspraak geregeld.
Deze gast verkoopt kapotte auto’s opassen mensen. En daarna probeert hij je ook nog eens af te troggelen dat jij de kosten moet betalen. Vreemde handelaar eerder een oplichter!!!!Service: Motorreparatie
Goede service en altijd met een glimlach. Mocht ik ooit weer een nieuwe auto nodig hebben is dit het eerste bedrijf waar ik mij toe zal wenden.
Ik heb een Toyota Aygo gekocht bij dit bedrijf, op een maandag. Op zaterdag bleek de koppeling kapot te zijn. De auto kon niet meer in versnelling worden gezet. Het heeft dus nog geen week geduurd voordat de auto een beurt van ongeveer 500 euro nodig had om de koppeling te vervangen. Op maandag exact 1 week later dus heb ik ze telefonisch benaderd en de situatie uigelegd. Op dinsdag was mijn auto opgehaald door hun en meegenomen naar de dealer. Woensdag om 1 uur kon ik mijn wagentje ophalen. Ze hebben de kosten 100% op zich genomen, ik betaalde slechts 75 euro voor de transport. Auto is zo goed als nieuw sinds. Geweldige service!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid