facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Eurolaminaat

Eurolaminaat

Info

Eurolaminaat is een familiebedrijf toonaangevend in laminaat, pvc, houten vloeren, parket en meer. Wij bieden topkwaliteit aan tegen scherpe prijzen.

Adres: Hoge Rijndijk 317, 2382AP Zoeterwoude-Rijndijk
Telefoonnummer: 0715410441
Stad: Zoeterwoude-Rijndijk
Route: Hoge Rijndijk 317
Postcode: 2382AP


Openingstijden

Maandag: 13:00 - 17:30
Dinsdag: 10:00 - 17:30
Woensdag: 10:00 - 17:30
Donderdag: 10:00 - 21:00
Vrijdag: 10:00 - 17:30
Zaterdag: 10:00 - 17:00
Zondag: 12:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Laminaat Eiken Naturel, PVC vloer op voorraad
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Laminaat 1/2 prijs Laminaat 1/2 prijs 650 meter Laminaat voor al uw kamers in uw huis maar ook voor kantoren etc.
Recensies
Het bezoek aan de winkel en het advies van Rinus was prettig en duidelijk. De pvc vloer is onlangs gelegd door Ray en Niek. Ray is een keiharde werker met ruim 15 jaar ervaring en dat is ook gebleken uit het resultaat. Niek maakt het team Ray en Niek compleet en is onmisbaar om dit resulaat neer te zetten. Daarnaast betrouwbaar, vriendelijk en tevens 2 gezellige dagen met deze 2 leuke en aardige mannen gehad. Gewoon top en een aanrader. Groetjes Marja x
Heel tevreden! Prachtige pvc vloeren en veel flexibiliteit. Fijne service dat ivm lekkage in nieuwe woning het leggen van de vloer kon worden verzet vlak voor de afspraak.
We dachten mooie offerte te hebben voor onze traprenovatie. Rond de 3100 eu. Incl montage. Een marktconforme prijs. De gesprekken met rinus eurolaminaat gaven ons een betrouwbaar gevoel en zijn met zijn aanbod akkoord gegaan. Wij blij, maar helaas van korte duur. Dag voor levering belde rinus op, hij had vergeten zijn winst door te berekenen. Of we even 1200 euri wilden bijbetalen, anders leverde hij niet wij natuurlijk oneens.hoop heen en weer gepraat en wij met rug tegen muur. Uiteindelijk zei rinus ons een fantastisch voorstel te willen doen en het te delen. 600 euro moesten wij betalen en dan leverde hij. Wij hadden geen keus en en stond3n met rug tegen muur. Onder protest hebben wij toegezegd te betalen, maar wel de juridische weg te gaan kiezen omdat wij bij deze werkwijze zeer onze twijfels hebben. Wij willen eurolaminaat niet in een kwaad daglicht zetten maar hebben wel vertrouwen verloren .onze vervolgaankopen zullen wij zeker gunnen aan een betrouwbare verkoper
Geweldig geholpen in de winkel. Top service en kom hier graag terug!
Super goed geholpen door Rinus. Erg gastvrij en heel open in de communicatie.
Online bestelling geplaatst, onmiddelijk betaald via paypal. Dag later mail gekregen dat het product niet meer in voorraad is en ik een terugbetaling kan verwachten. Bizar dat het product dan nog online als beschikbaar stond… jammer maar kan gebeuren. Ondertss moet ik nu wachten op mijn terugbetaling. Jammer vd communicatie stijl op vlak van de terug betaling. Betaling gebeurd in 1 moment, maar terugbetaling laat nu al 10 dagen op zich wachten . Paypal is nochtans instant. Hopelijk komt er nu vaart in.
Kort geleden laminaat bij deze winkel gekocht. We hadden na leggen een aangebroken pakket over waarvan wij nog een plank hebben gebruikt. Een pakket compleet is 2,5 M2. Helaas werd dit pakket niet terug genomen omdat het pakket incompleet is. Dus dat is een strop van 74€. Dit kunnen we dus gewoon weg gooien. Is dit goed voor het milieu en voor onze portemonnee.
Hoewel in de winkel goed geholpen, hield de service daarna op. We zouden de Nederlands kampioen vloeren leggen krijgen, maar kregen de slechtste van de wereld. Dat heeft geresulteerd in veel schade en een zeer slecht gelegde vloer. Na meermaals te hebben geklaagd, heeft het drie leggers drie dagen aan werk gekost! om de vloer te herstellen, met een redelijk resultaat. Zeker geen vakwerk. Er werden geen excuses gemaakt en er werd niet adequaat gehandeld. Er is op geen enkel moment door de winkel zelf contact met ons opgenomen, alle contact moesten wij zelf initiëren. Met de schade aan muren, kast en zelfs de keuken zitten we nog steeds. Nu, bijna een jaar later, hebben we slechts een fractie van de schade vergoed gekregen - ondanks de belofte dat alles vergoed zou worden - en zijn we zelfs ervan beticht ´een slaatje te slaan´ uit de situatie. Koop niet bij deze winkel!
De houten vloer voor de zolder was keurig gelegd waardoor wij ook een paar maanden later terug kwamen voor een houten vloer voor de 1e etage. Helaas is dit helemaal fout gegaan. Het is begonnen met het verkeerd inmeten waardoor de offerte bijna 900,- duur werd terwijl wij akkoord hadden gegeven voor de eerdere offerte. Aangezien de vloer al besteld was en de verbouwing al gestart was hadden we weinig keus. Uiteindelijk hebben we dit kunnen reduceren naar een stuk lager. Daarna begon het drama van de vloer leggen. Totaal zijn we 4x op het laatste moment afgebeld met verschillende rot excuses. De vloer is uiteindelijk gelegd maar het ziet er werkelijk niet uit! Niet te vergelijken met de vloer op zolder terwijl er tegen ons is gezegd dat we zeker dezelfde kwaliteit konden verwachten. Ook de communicatie is zeer slecht, er komt totaal geen reactie vanuit Eurolaminaat. Vorige week gebeld en er werd beloofd dat ze zouden komen kijken maar tot op heden nog steeds niet geweest! Wij gaan het hier zeker niet bij laten zitten!!
ik heb over de jaren heen vaker laminaat besteld hier. Altijd goed gegaan en de kwaliteit is goed. nu klikpvc visgraat besteld en door eurolaminaat laten leggen. Als je de kans hebt, vraag naar Ray. topgozer! hij heeft alles helemaal keurig uitgemeten zodat alle lijnen mooi uitkomen. Ben onwijs tevreden.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid