facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Euro Indoorkarting & Bowling Swalmen

Euro Indoorkarting & Bowling Swalmen

Info

Bosstraat 99
6071 PX SWALMEN
Tel: 0475-507878
[email protected]



"In ons kartcentrum staan ontspanning en gezelligheid bovenaan.Euro Indoorkarting & Bowling is thuis in de wereld van de autosport. De mens wordt door snelheid geboeid. Dat is altijd al zo geweest, maar in ons jachtige bestaan wordt de lat ook in dat opzicht steeds hoger gelegd. Autosport en snelheid zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden en genieten de belangstelling van jong en oud.Ga uit je dak bij Euro Indoorkarting & Bowling Swalmen!!!Verder kun je bij ons led bowlen, wij beschikken over 4 witte bowlingbanen die door ledlicht veranderen in alle kleuren, hierdoor krijg je een heel speciaal effect."
Adres: Bosstraat 99, 6071 PX Swalmen
Telefoonnummer: 0475-507878
ln.gnitrakroodniorue@ofni
Stad: Swalmen
Route: Bosstraat 99
Postcode: 6071 PX



op zoek naar gerelateerd: karten swalmen prijzen, duo kart swalmen, karten echt, karten venray, kartbaan swalmen tips, karten eindhoven, karten limburg, bowlen roermond
Recensies
Karten: fijne baan. Leuke ontspanning. Er zijn altijd dwazen die denken dat ze Max Verstappen zijn....... Bowling: moderne baan. 4 banen. Leuke computer telling. AANRADER Bar: schoon. Heerlijk pilsje. Leuke bediening. Niet duur. Dagje bezoeken.
Kids voor het eerst op de kart baan. Super behulpzaam en er word op een rustige/duidelijke manier per kind alles gecontroleerd en uitgelegd. Personeel ook zeer fijn en vriendelijk. Was een super ervaring, wij gaan zeker vaker terug komen!
Bowling baan is mooi, maar bediening laat zeer te wensen over, niet vriendelijk en als je met een klacht komt word je heel bijdehand te woord gestaan, ook duurt het vreselijk lang voordat je überhaupt iets krijgt, als je het al krijgt, voor ons eens en nooit meer. Eddit: we hebben het aangegeven, meermaals zelfs! Leuk dat jullie een standaard antwoord geven, geeft mooi het beleid bij jullie aan. Je had dit ook gewoon netjes kunnen oplossen.
In de ochtend gebeld om een bowlingbaan te reserveren en daarbij aangegeven dat er een paar kijkers bij zijn. Je mag per baan met max 6p spelen. De jongen achter de bar zei dat de overige personen teveel waren en daarop zeiden we dat we het telefonisch hadden aangegeven. Mijn dochtertje wilde dat ik haar hielp. Dus ik vroeg de eigenaar of ik haar mocht helpen en zijn antwoord: Nee dat mag niet. Ik vroeg waarom niet? Zijn antwoord: Omdat ik dat zeg dat zijn mijn regels! Beetje jammer dat hij het niet normaal kon bespreken. Maar gelijk een onvriendelijke toon aansloeg. Wauw blijf vooral zo lekker nors doorgaan!
Zeer onvriendelijke communicatie door leidinggevende naar bezoekers. Als ze deze toon aanhouden, dan komt er uiteindelijk niemand meer. Je komt hier niet om afgeblaft te worden, maar om plezier te hebben. HELAAS IS DIT NIET GELUKT!! dus GEEN AANRADER.
Gezellige kartcenter waar je snel geholpen word aan de Bali. Vriendelijk en aardig Bar personeel. De Duo kart voor vader en kind kost €8,50 voor 7 minuten wat een goede prijs is voor kinderen die een leuke plezierige ervaring opdoen. Kinderen kunnen racen op zaterdag en zondag tussen 12 en 15 uur. De kinderen krijgen een special helm en halsbescherming en krijgen een 4punts gordel om en hebben een eigen stuur om vast te houden. Er zijn voldoende helmen en race overal beschikbaar met haarnetjes. Je kan er ook gezellig bowlen en eten. Ingang is niet rolstoel vriendelijk. Grote gratis parkeerplaats.
Toffe kartbaan om te trainen met mijn minibike. Lekkere bochten, maar ook rechte stukken waar je voluit kan. Uitermate vriendelijk personeel en alles goed voor elkaar Check mijn socials FB/ instagram/YouTube JaidenB racing#13
Review betreft bowlen. Zeer slechte baan. Je bowl timer start zowat op het moment dat je vooraf hebt afgerekend, de baan is super traag en kegels worden soms na een minuut pas neergezet. Scorebord registreert soms fout en kegels vallen vanzelf om. Ga zeker niet meer terug. In reactie op onderstaande reactie: we hebben aangegeven wat onze bezwaren waren en zouden extra tijd krijgen maar hebben dit niet gekregen.
Super fijne en gezellige kartbaan! Vriendelijk personeel en zeer snelle service. Zeker een aanrader.
Kart baan sinds de nieuwe baan met overpass erg verbeterd. We merkte wel verschil tussen de karts performance dat is natuurlijk jammer. Mijn kart de 2e heat zat het rubber van het 't stuur los en bij mijn zwager zat er totaal geen vaart in. 2 sec langzamer op snelste ronde tussen hear 1 en 2
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid