facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Euro Auto Breda

Euro Auto Breda

Info

Welkom bij Euro Auto Breda
Bent u op zoek naar een auto die bij u past? Wij zijn gespecialiseerd in de in- en verkoop van tweedehands auto’s en lichte bedrijfswagens.

Adres: EINDSESTRAAT 8A, 5105 ac Dongenvaart
Telefoonnummer: +31634083373
Stad: Dongenvaart
Route: EINDSESTRAAT 8A
Postcode: 5105 ac


Openingstijden

Maandag: 09:30 - 19:00
Dinsdag: 09:30 - 19:00
Woensdag: 09:30 - 19:00
Donderdag: 09:30 - 19:00
Vrijdag: 09:30 - 19:00
Zaterdag: 09:30 - 19:00


op zoek naar gerelateerd: Euro Auto Breda review, Breda auto, Tweedehands auto Breda
Recensies
Super goede eerlijke mensen .nooit geen problemen gehad. En was er iets niet goed. Werd gelijk op gelost. Ben er al een paar keer geweest. Zal zeker terug komen goede auto's
Vandaag een mooie Lexus gekocht en heel erg goed gevoel gekregen bij deze servicegerichte, vriendelijke eigenaars. De wensen van de klant worden hier voorop gesteld. Erg fijn geholpen. Zeker een aanrader om hier in de toekomst weer een auto te kopen.
Hele nette, eerlijke verkopers die ons goed hebben geholpen. Dit weekend een Toyota gekocht. Scherp geprijsd en de auto's zien er allemaal goed uit. Ik zou dit zeker aanraden als je een leuke occasion zoekt
Geweldige mensen om zaken mee te doen. Denken perfect met de klanten mee en hebben een prachtige voorraad. bedrijf. Aanrader!!!!
Wat een aardige en servicegerichte mensen zijn dit. Eerlijk je krijgt wat je wordt beloofd netjes en respectvol. Super service! Heb een fijne auto gekocht waar ik veel veilige kilometers mee ga rijden!
Super fijne ervaring met de mensen van Euro Auto Breda! Ik kon meteen langs komen om een proefrit te maken. Terwijl ik wachtte waren proefritten met andere auto’s geen enkel probleem. Mijn oude auto zonder problemen kunnen inruilen en erg tevreden met m’n nieuwe exemplaar! Super service, nogmaals bedankt!
Netjes geholpen
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid