facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Eureka Praktijk voor gewichtsbeheersing

Eureka Praktijk voor gewichtsbeheersing

Info

Diëten is uit! De Eureka! Methode helpt je op de lange termijn van je gewichtsproblemen af. Verander je eetpatroon en leer omgaan met jouw valkuilen!

Geschiedenis

Welkom bij Eureka! Praktijk voor gewichtsbeheersing.
De Eureka! Methode is uniek en staat voor een haalbare manier van gewichtsbeheersing!
De Eureka! Methode heeft 3 speerpunten:
*Maatwerk-weekmenu's. Uniek aan Eureka! is de mogelijkheid om 2 favoriete zondes te laten verwerken in de menu's!
Wat kan jij echt niet laten liggen? Eureka! leert je hoe je dit kunt inpassen in een gezond eetpatroon.
* Gedachte- en gedragsverandering: Met Eureka! ga je op zoek naar jouw valkuilen en naar manieren om daarmee om te gaan. Je leer jezelf kennen op het gebied van je eten.
* Kennis: je leert meer over gezonde voeding.

Adres: Voorofscheweg 15F, 2771 MA Boskoop
Telefoonnummer: 0172820288
Stad: Boskoop
Route: Voorofscheweg 15F
Postcode: 2771 MA


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 16:00


op zoek naar gerelateerd: Eureka virtuagym, Gewichtsconsulent stage, BGN-gewichtsconsulent, Wordt gewichtsconsulent vergoed, BGN vergoedingen Zilveren Kruis, BGN CZ
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
JOUW LIJF Massagetherapie JOUW LIJF Massagetherapie 452 meter Heerlijk weer even bij Judith masseuse geweest heerlijk ontspannend en een hele lieve...
Natuurlijk gezond voedingsadvies Natuurlijk gezond voedingsadvies 1 km Powerwalken is een fijne manier om in de buitenlucht met je conditie bezig te zijn. M...
Personal Training Boskoop Personal Training Boskoop 2 km Lekker kunnen sporten met zeer goede begeleiding,Top.
Recensies
Loop al bijna 3 jaar bij Eureka! Na mijn eerste zwangerschap begonnen, daarna 22 kilo afgevallen. Toen spontaan zwanger geraakt van ons 2e kindje. Daarna de strijd opnieuw aangegaan met de kilo’s. Met Lisette inmiddels een band opgebouwd. Altijd een luisterend oor en ze weet me altijd weer te motiveren. Nu bezig met de weekmenu’s. De kilo’s vliegen eraf en dat terwijl ik ik het weekend gewoon nog mijn wijntje en chippie mag! En niet te vergeten een paar keer per week mijn favoriete boterham met hagelslag maar alles met mate... dat is het sleutelwoord. Ik vind de controle heerlijk.
Ik vind de begeleiding van Lisette super! Het is een super goed programma wat ze op gezet heeft, wat heel goed "te doen" is. Geen moeilijke recepten, of eetgewoontes, of crashdieet. Het gaat echt om gewoontes aanpassen op de lange termijn. Ik ben nu bijna 15 kilo kwijt in 17 weken, wat me zonder Lisette nooit was gelukt. Mijn streefgewicht duurt nog even, maar door Lisette heb ik er vertrouwen in dat me dat gewoon gaat lukken!
Alweer bijna een jaar geleden dat ik bij Eureka! aanklopte en nog steeds geen spijt van. Zwangerschapskilo's inmiddels weer kwijt en op weg naar streefgewicht! Lisette oordeelt niet, is er om je te helpen je doelen te behalen. Ook als het even niet zo gaat als je zelf wilt, weet Lisette iets positiefs te vinden waardoor je toch met een goed gevoel en gemotiveerd weer naar buiten loopt
Voor het eerst via een officiele weg geprobeerd af te vallen en met succes! Met behulp van diverse weekmenu's die aansloten bij wat ik wel en niet lekker vind, in een aantal maanden de gewenste kilo's afgevallen. Regelmatig prettige gesprekken gehad met Lisette, die je volledig in je waarde laat en je op een positieve manier probeert te stimuleren en adviseren. De weekmenu's voelen niet als een dieet, maar als een nieuwe manier van eten waar je na je gewenste kilo's mee verder kan.
Lisette weet je zo te motiveren dat je er voor wilt gaan om je doel te bereiken. Naar een gezond gewicht en een goede conditie krijgen. En er blijft zelfs plaats voor je favorieten zondes . Nu bijna een jaar bezig eerst met de weekmenu's van Lisette. Nu zelf nog steeds weekmenu's maken en aanhouden. Je denkt er bijna niet meer bij na het gaat bijna van zelf. En het voordeel is van weekmenu's je hoeft niet na te denken wat zal ik eten. En veel meer variatie. Je voedingspatroon wordt aangepast en geen dieet wat je zat wordt. Na vele andere dingen geprobeerd te hebben is Eureka echt een aanrader. Dus ga er voor het goed te doen.
Wil je echt blijvend afvallen dan zit je bij Eureka! Goed. Een verandering van levensstijl en geen dieet. Normaal eten en zelfs met dat waar je eigenlijk niet zonder kan/Wil chocolade ;- . Het wordt gewoon meegenomen in je persoonlijke menu's. Geen vingerwijzen, gewoon met elkaar kijken wat werkt voor jou persoonlijk. Ontzettend lieve meiden die je begeleiden naar je streefgewicht. En omdat ze bij BGN aangesloten zijn wordt het vaak vergoed door de zorgverzekeraar. Zeker een aanrader!
Dit was en is voor mij de juiste weg en benadering. Niet alleen mondelinge tips maar ook alles duidelijk op papier zowel waar op te letten als eeltrichtlijnen. Het gaat echt over jou en er wordt gekeken naar je struikelblokken. Lisette leert je wat je kan en mag eten om gewicht kwijt te raken en te houden. En dat alles zonder drang om naar sportschool gestuurd te worden. Maar wel 2 lekkere zondes hapje/drankje in de week.
Eureka! werkt! Zonder dingen te verbieden, zonder straf, maar op een prettige manier leer je over voeding en hoe je lichaam en vooral je geest daarop reageren. Anders denken, anders eten, bewegen, een nieuwe gewoonte waar je een heel goed gevoel van krijgt.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid