facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor EurAzië Toko

EurAzië Toko

Info

In onze toko verkopen wij kruiden, specerijen
en exotische producten uit diverse landen.
Sambal, sauzen, sushi-producten,
boemboes, hapjes en gerechten.



"Eurazië Toko verkoopt kruiden en specerijen uit Azië.Wij verkopen diverse producten om sushi en sushibowl te maken.Bami soepjes, kroepoek, sambal en pindasauzen en nog veel meer.Ook voor rotivellen, kouseband, bakkeljauw en zoutvlees kunt u bij ons terecht.Op vrijdagmiddag en zaterdag verkopen wij traditioneel Indonesische gerechten om af te halen. Doordeweeks vanuit onze vriezers.Op zaterdag verkopen wij nasi en bamigoreng.Misschien verstandig om deze vooraf te reserveren."
Adres: Lange Tiendeweg 53 , Gouda 2801 KE, NL
Telefoonnummer: 0182 860 004
Stad: Gouda
Route: Lange Tiendeweg 53
Postcode: 2801 KE



op zoek naar gerelateerd: eurazië toko gouda, surinaamse toko gouda, toko gouda bloemendaal, toko gouda centrum, toko ina gouda, toko lange groenendaal gouda, toko waddinxveen, toko santpoort
Recensies
Hele onvriendelijke man. Heb na het bezoek van deze winkel een nare smaak overgehouden.
Zeer vriendelijke mensen met heerlijke maaltijden en goed assortiment!
Mooi producten, alleen zijn de maaltijden, oa bakjes met vlees wel heel duur geworden.
Opzoek naar de cocoa butter formula van het merk Palmer, denk stap deze toko binnen.. Nou wat een opdringerige mannelijke medewerker zeg, hij kon maar moeilijk accepteren wat ik zocht, gezien zijn palmolie en kokosvet, in een potje, hetzelfde was. Vent, dat is niet wat ik zoek en een "nee dat verkoop ik helaas niet" is ook voldoende. Vreemde ervaring moet ik zeggen.
Hele fijne toko! Heeft echt alles wat je wil voor oosters koken. Diversen vers of ingevroren, ook gerechten die vers gekookt zijn te koop in porties zelf nooit geprobeerd en een lading aan keuzes in kruiden, noodles, bomboes, sambals etc. En aardige mensen.
Een pinbetaling onder de €2,50 kan, maar moet je bijbetalen. Merkwaardig. Uitgebreid assortiment en de afhaalmaaltijden zijn heerlijk. Let goed op de datum want een diepvrieshap, ouder dan 3 maanden zou niet moeten kunnen, vind ik.
Zeer vriendelijke eigenaresse en behulp vaardig
Verkeerd advies over kruiden, niet vers, alleen uit diepvries. Ik vroeg naar verse heilige basilicum maar er was alleen uit de diepvries. Nog gevraagd en er werd gezegd dat dit echt de heilige basilicum was. Thuisgekomen blijkt het de gewone thaise basilicum. Jammer.
Leuke gezellige winkel met volop keus als je zelf eens wat wil gaan kokkerellen. Vriendelijk personeel en altijd in voor een praatje en behulpzaam als je iets wil weten. Ook hebben ze diverse lekkere hapjes en gerechten handig als je géén zin heb om te koken. En ... lekker dichtbij.
Voor de 1e keer naar binnen. Aantal dingen gekocht. Kom er zeker terug.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid