facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Eugene van Baal juwelier

Eugene van Baal juwelier

Info

Juwelier Eugene van Baal is gespecialiseerd in mooie horloges en sieraden. Wij verkopen de merken Breitling, Tag Heuer, Omega, Meistersinger, Oris ….

Geschiedenis

Horlogenieuws van de merken Breitling, Tag Heuer, Omega, Meistersinger, Oris, Hamilton, Tissot. Longines, Rado en Frederique Constant. In de winkel te Nijmegen vindt u een zeer ruim aanbod exclusieve horloges.



"Juwelier Eugene van Baal is sinds 1887 gevestigd in Nijmegen. Alle producten die in de webwinkel te zien zijn kunt u ook bekijken en kopen in de fysieke winkel. Doordat wij officieel verkooppunt zijn van de horloge- en sieradenmerken kunnen wij u alle service bieden die nodig is.In de winkel vindt u de merken Breitling, Tag Heuer, Omega, Oris, Longines, Hamilton, Tissot, Meistersinger, Rado, Bron, Ole Lynggaard, Fope en Christian Bauer."
Adres:
Telefoonnummer: 0031243221691
Stad: Nijmegen



op zoek naar gerelateerd: Juwelier Nijmegen Stikke Hezelstraat, Juwelier Nijmegen Plein 1944, Juwelier Nijmegen Dukenburg, Juwelier Nijmegen Burchtstraat, Van Baal juwelier Naarden openingstijden, Turkse juwelier Nijmegen, Juwelier Nijmegen Molenpoort, Juweliers Nijmegen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Eline Rosina Eline Rosina 286 meter for sure!! Heel toffe sieraden, van super goede kwaliteit en met faire prijzen. Elin...
Juwelier Engelen Juwelier Engelen 5 km Wij vroegen vriendelijk om oorbellen te laten schieten , vervolgens kregen wij een me...
Sparklin Moon Sparklin Moon 6 km Heerlijk neuzen tussen de kralen, stenen en alle toebehoren voor sieraden maken. Anne...
Recensies
Top kwaliteit en top service! Van de week mijn horloge opgehaald, blijkt dat er na 1 dag een kras op het glas zat. Hoe dat kwam is onduidelijk. Ze gingen het regelen met de fabriek en de kosten worden betaald door Van Baal. Super service!
Erg fijne beleving en er wordt veel tijd voor je gemaakt, een uur rijden maar blij dat ik voor Eugene gekozen heb wat het de reistijd waard maakt. Goed meedenkend en meerdere modellen kunnen passen/zien waardoor je zeker bent van je keuze. Bedankt en tot ziens!
Het personeel bij Eugene van Baal is erg behulpzaam en super vriendelijk. Mijn Seiko SSA421J1 zit aan de onderkant van het scala dat deze juwelier in het aanbod heeft maar kosten nog moeite worden gespaard om de klant zich koning te laten voelen. Erg blij met m'n product en super tevreden over de klantgerichtheid van deze zaak. 10/10
Heel tevreden van mijn aankoop GS! Vriendelijke dame en aangename ontvangst met een drankje. Hartelijk dank!
Super vriendelijk personeel. Goed geholpen door een vrouwelijke medewerkster. Netjes ontvangen en rustig de tijd genomen.
Op de we site staat: TAG Heuer inruilen Niet tevreden of wilt u uw TAG Heuer Connected inruilen? Het is mogelijk om uw exclusieve TAG Heuer horloge en van oa. merken als Breitling, Omega, Rolex, Oris, etc ... in te ruilen op een nieuw TAG Heuer horloge uit ons assortiment. Vul daarvoor het formulier op deze pagina in en wij nemen vaak dezelfde dag al contact met u op. Antwoord: Beste Rob, Hartelijk dank voor uw bericht. Helaas hebben wij geen interesse om uw horloge in te ruilen. Met vriendelijke groet, Robin Nu horloge bij een andere juwelier gekocht, gaf nog 100€ korting die denkt die klant komt vast vaker… maar daarvan geen gebruik gemaakt.
Onder het genot van een koffie met de verkoopster besproken wat de beste horlogeband zou zijn voor de Breitling. Super kundig en vriendelijk personeel service was zoals vanouds 10/10 bij Eugene van Baal.
Uitstekende dienstverlening, de verkoper stelde gaf goede tips wat in mijn geval de handige keus was, was eerlijk en ging gedetailleerd in op de voor- en nadelen van bepaalde horloges en de beschadigingen op de occasions die ze lieten zien. Uiteindelijk rustig de tijd genomen om goed geïnformeerd een keuze te maken. Prima dienstverlening, hopelijk bevalt het horloge net zo goed!
Helaas een negatieve ervaring met deze juwelier. Op bezoek geweest om mijn Breitling in ruilen op een nieuw horloge. Het bedrag dat voor mijn Breitling geboden werd was lachwekkend. Voor hetzelfde bedrag had het horloge een paar weken eerder een volledige repassage gehad! Onbegrijpelijk voor een juwelier die zelf dealer is van Breitling. Er werden allerlei argumenten aangehaald waarom niet meer geboden kon worden, maar dat kwam nou niet bepaald geloofwaardig over. Snel afscheid genomen. Dat de argumenten niet geloofwaardig waren werd al snel bevestigd door een zelfde soort bezoek aan Schaap+Citroen. Hier wist men de Breitling wel op waarde te schatten en werd maar liefst 50% meer geboden bij de inruil op hetzelfde horloge als bij Eugene van Baal. Het was een eenmalig bezoekje bij Van Baal. Hier kom ik nooit meer terug. Ruil hier dus geen horloge in.
We zijn speciaal voor een verjaardagscadeau van onze zoon naar Nijmegen gereden,voor een Tagheuer horloge. Het horloge was keurig opzij gelegd,door een medewerker van de juwelier, omdat we niet voor niets een uur wilden rijden. Bij aankomst werden we keurig ontvangen, maar tot onze verbazing kon er nog geen kopje koffie of glaasje water vanaf. Het horloge werd gepast,de band werd versteld,we hebben een kwartier met z'n 4en zitten wachten en rondgekeken vanuit de stoel hoe andere klanten op hun wenken bediend werden met koffie en een glaasje wijn?? Maar het horloge à 1700€ kwam terug, werd betaald, er werd nog beloofd een pet na te sturen? En we mochten weer gaan....heel jammer. Je mag na zo'n aankoopbedrag écht wel wat meer service verwachten.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid