facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor EU Dronebewijs

Info

Erkende RPAS vliegschool.

Adres:
Telefoonnummer: +31624135774
Stad: Duiven



op zoek naar gerelateerd: Dronebewijs A2, Dronebewijs kopen, Dronebewijs A1/A3, Dronebewijs A1 A2 A3, Drone Class review, Erkende vliegschool drone
Recensies
Deel genomen aan de drone cursus open categorie A1-A3. Cursus had een duidelijke opmaak. genoeg info en ruimte op je de stof eigen te maken middels oefentoetsen. Ook de werking van de drone komt aan bod, zodat over de gehele linie goed wordt geinformeerd.
De leerstof wordt op een hele duidelijke en fijne wijze aangeboden. Modules sluiten goed op elkaar aan. Hulp heb ik niet nodig gehad, zo duidelijk was het. Voor beide examens A1-A3, A2 geslaagd. Fijne cursus !
online A1/A3 en A2 gehaald! goede duidelijke cursus die ook nog eens goed in elkaar zit. wil jij ook je drone bewijs halen is dit zeker een aanrader!
Hier mijn A2 cursussen gevolgd. Prima opleiding!! Goed en begrijpelijk neergezet met goede oefenmogelijkheden.
Een professionele opleiding makkelijk leren online en als je een vraag heb over de opleiding snel antwoord .en goede tips voor het examen kan bijna niet mis gaan .
Super duidelijke en eenvoudige online cursus voor mijn EU dronebewijs. Op vragen per mail wordt snel, vriendelijk en vooral duidelijk gereageerd!
Goede online drone opleiding en top service ik zou ze 100% aan bevelen
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid