facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor ETS Isolatie B.V.

ETS Isolatie B.V.

Info

ETS Isolatie is gespecialiseerd in spouwmuurisolatie, bodemisolatie, vloerisolatie en dakisolatie.

Geschiedenis

ETS Isolatie BV is gespecialiseerd in spouwmuurisolatie, bodemisolatie, vloerisolatie en dakisolatie. Jarenlange ervaring in het isoleren van woningen en gebouwen verzekert u als klant van een deskundig advies en een oplossing voor ieder isolatieprobleem. Afhankelijk van uw stookgedrag en de maatregelen die u wilt treffen kan ETS Isolatie BV ervoor zorgen dat u tussen de 20 en 50% kunt gaan besparen op uw huidige energierekening.

Alle werkzaamheden worden eerst door een van onze adviseurs met een bouwtechnische achtergrond in kaart gebracht waarna een vrijblijvende offerte en vakkundig advies op maat gemaakt wordt. Onze adviseur zal samen met u de woning bekijken en in overleg met u een juiste manier van aanpak samenstellen.

Wij kunnen vrijblijvend een offerte voor u maken en staan u graag te woord als u vragen heeft.



"ETS Isolatie is gespecialiseerd in het leveren en aanbrengen van dakisolatie, spouwmuurisolatie, vloerisolatie, en bodemisolatie. Dit voor zowel particuliere als zakelijke opdrachtgevers."
Adres:
Telefoonnummer: 0547-850975
Stad: Enter


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 18:00
Dinsdag: 08:00 - 18:00
Woensdag: 08:00 - 21:00
Donderdag: 08:00 - 18:00
Vrijdag: 08:00 - 18:00
Zaterdag: 09:00 - 12:00


op zoek naar gerelateerd: Plus Isolatie, Lammertink Isolatie, Takkenkamp isolatie, ISO Isolatie, Spray isolatie, Pluimers Isolatie, Pluimers Isolatie review, Bestisol
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Lammertink Isolatie Lammertink Isolatie 417 meter Vriendelijk en vakkundig bedrijf. Goed adviesgesprek gehad en een realistische prijs....
Regge tegels & vloeren Regge tegels & vloeren 495 meter Voor onze veranda op zoek gegaan naar keramische buiten tegels. Hierbij uitgekomen bi...
BHG Traprenovatie BHG Traprenovatie 726 meter Op een ontspannen prettige manier zaken mee gedaan, timmerman Mark heeft vakwerk afge...
M3 Timmerwerken M3 Timmerwerken 730 meter M3 timmerwerken
Alpine Isolatie B.V. Alpine Isolatie B.V. 1 km Zeer vriendelijke begeleiding. Professioneel advies, denken echt mee op zoek naar de ...
J. Tukkers Bestratingen J. Tukkers Bestratingen 1 km Oprit laten verbreden, prima gedaan!
Recensies
Zeer slechte ervaring. Ze maken een aanbieding, die ze niet nakomen omdat de glasprijzen intussen flink zijn gestegen, beroepen zich op het feit dat er geen handtekening opstaat en voorbehoud van inmeten, terwijl ze het al hadden ingemeten. Balen want ze zouden glas en vloer isolatie uitvoeren, vloerisolatie hadden ze intussen wel uitgevoerd niet voldoende dekking, dus ze moesten nog een keer terugkomen. Glss heb ik uiteindelijk niet gedaan waren bijna 100% in prijs gestegen. Advies: geen zaken meedoen en anders check de aanbieding of deze is getekend en check de kleine letters op voorbehoud van de offerte.
ETS heeft bij ons de vloer geïsoleerd en dat is naar volle tevredenheid gebeurd. We waren ook zeer te spreken over het onderzoek vooraf, op grond waarvan we uiteindelijk hebben afgezien van spouwisolatie, omdat die naar mening van het bedrijf niet nodig was.
Vakkundige en professionele medewerkers, werken secuur en geven goede en eerlijke adviezen.
Zeer kundig, prijs/kwaliteit uitstekend. Snelle service
Van informatie naar offerte en uitvoering correcte na-isolatie van de spouwmuren.
Snel geregeld, super werk geleverd. Erg blij met onze spouw en vloer isolatie! Alles netjes opgeruimd/achter gelaten en zowel de eerste afspraak, communicatie omtrent de planning en subsidie aanvraag was top. Aanrader!
Dit bedrijf heeft bij mij de kruipruimte en de spouwmuren geïsoleerd, nette , vriendelijke jongens. Ze hebben ook alles netjes achtergelaten. Dit bedrijf komt zijn afspraken na en heeft vakkundige mensen in dienst.
Ze hebben de bodem in de kruipruimte voorzien van een dikke isolatielaag korreltjes. Prima, snel en schoon gewerkt. Binnen 1,5 uur was het karwei geklaard. Zelfs buiten werd het netjes opgeruimd. Klasse!
Kruipruimte laten isoleren. Ben zeer tevreden over ETS Isolatie. De heren kwamen volgens afspraak keurig op tijd , werkten flink door en zorgden ervoor dat de vloer nadat het werk klaar was keurig werd aangeveegd.
Super goede service van ETS. Was een klein probleempje waar we niet wisten welke kant er fout zat. Dit hebben ze netjes opgelost. Ze hebben een eerlijke prijs en leveren kwaliteit.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid