facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Etrias

Etrias

Info

Etrias is een keten van online speciaalzaken en één warenhuis. Wij staan voor specialisatie, mooie producten en uitstekende service. Laat je inspireren!

Geschiedenis

Een greep uit onze webwinkels:
www.bedsupply.eu
www.badenstrand.nl
www.laarzenwinkel.com
www.hoeslakenshop.com
www.dekbedwinkel.com
www.klompenexpert.nl
www.regenlaarsexpert.nl
www.sneeuwkettingenstore.com
www.dakkofferstore.com
www.geboortewinkel.nl
www.kookexpert.nl
www.outdoorsupply.nl
www.schoenfashion.nl

Adres:
Telefoonnummer: 013-3030062
Stad: Vught


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 22:00
Dinsdag: 08:00 - 22:00
Woensdag: 08:00 - 22:00
Donderdag: 08:00 - 22:00
Vrijdag: 08:00 - 22:00
Zaterdag: 09:00 - 17:00
Zondag: 09:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Etrias klantenservice, Etrias inloggen, Etrias schoenen, Etrias retour, Etrias review, Etrias dekbedovertrek, Etrias hoeslakens, Etrias sneeuwkettingen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Etrias Etrias 18 meter Super snelle levering, en ook het omruilen i.v.m. de maat ging heel snel! Super servi...
HEMA HEMA 2 km Super ruim assortiment in een kleine HEMA. Prijzen en kwaliteit zijn altijd HEMA goed...
Black Friday Nederland Black Friday Nederland 2 km Welkom op onze Facebookpagina! Volg ons hier om via Facebook op de hoogte te blijven ...
Recensies
18 delig servies besteld. Van de 18 stuks waren er 5 heel. Ik las dit al in eerdere reviews, maar dacht dat het om een enkeling zou gaan. Het servies was ontzettend slecht verpakt, waardoor het logisch is dat alles kapot is gegaan lag niet aan de bezorgdienst. Super zonde van al het verloren materiaal. Telefonisch aangegeven dat ik niet bereid was te betalen voor de stuks die nog wel heel waren, het is maar de vraag of die het op termijn overleven. Na mijn hele woonkamer vol scherven, een hoop over en weer gebel, moet ik de laatste stuks die nog heel zijn alsnog retourneren. Al met al een hoop gedoe tijd en frustratie, geen kerstcadeaus en kan het alsnog ergens anders bestellen. Bij het uitspreken van mijn ongenoegen werd de hoorn op de haak gelegd.
Onbetrouwbare winkel! Op 15 November een paar Uggs besteld. Een maand later ontstaat er een scheur aan de voorzijde in het leer toen mijn dochter de schoen aantrok. Vanaf 23 december !! in dialoog met de klantenservice. Na lang wachten op een eindoordeel weigert Etrias inmiddels verantwoordelijkheid te nemen. Naar eigen zeggen omdat UGG dit niet als een fabricage fout ziet. Maar een gat in zo'n dure schoen na 4 weken. Dat is een ondeugdelijk product. Kan gebeuren natuurlijk, maar daar moet je dan wel een oplossing voor verzinnen. Ik heb de klantenservice van Etrias op het consumentenrecht gewezen. Daarin staat heel duidelijk dat de verkopende partij verplicht is een reparatie of vervanging aan te bieden binnen zo'n korte termijn. Maar daar hebben ze hier maling aan! Wij worden van het kastje naar de muur gestuurd. Ik hoop dat andere consumenten hiermee te besparen. Daarvoor zijn deze schoenen simpelweg te duur.
Zeer slechte service. 5 dekbedden besteld. Na een paar weken gebeld waar het bleef. Ze wachtte tot de volledige bestelling rond was. Gelukkig niet daarop gewacht want na 4 maanden is de bestelling nog niet volledig. 4 afgestuurd en de 5e op nalevering. Weer bellen. Komen ze erachter dat het dekbed helemaal niet meer geleverd kan worden maar wel een alternatief. Stuur die dan maar op. Na een paar weken nog niks gezien. Ze willen we dat je gelijk betaald maar leveren en de klanten op de hoogte houden. Ho maar.
Teleurstellend! Op de website pannenset gekocht. 3 tot 5 dagen levertijd. Na 6 dagen geen product ontvangen. Contact gehad met klantenservice. Het set was niet leverbaar zou twee dagen later binnenkomen. Twee dagen later geen bestelling verzonden, weer contact gehad een andere klantenservice medewerker vertelde mij dat het product nog een week opzich laat wachten. Nu twee weken later nog altijd geen bestelling ontvangen. Contact zoeken via de mail heeft geen effect, er komt geen reacties
Teleurstellend, skibril besteld die men binnen 3 tot 5 werkdagen zou kunnen leveren na 3 weken en meermaals contact is het pakket verzonden. helaas is het nooit bij ons afgeleverd. contact opgenomen met de klantenservice die een onderzoek zouden opstarten, na 2 weken kreeg ik een bericht terug dat het pakket bij ons afgeleverd zou moeten zijn met de vraag of we het al bij buren hebben na gevraagd. Uitzondelijk slechte service!
Wat een slechte service! Schoenen besteld, die na lang niets te horen niet meer leverbaar bleken te zijn. Daarna een ander paar schoenen besteld, waarvan ik na anderhalve week niets te horen even heb gebeld, waarna ik een mail kreeg met dat de levering vertraagd is. Weer anderhalve week later kreeg ik een mail met dat ook deze schoenen niet leverbaar zijn. Dit alles duurde ruim een maand, om er dus achter te komen dat de schoenen er helemaal niet zijn.
Slechte kwaliteit van materiaal. Gaat snel kapot, geven geen garantie. Spullen horen niet kapot te gaan na 1 week normaal gebruik. We hebben reeds contact opgenomen met de klantenservice, hier was u ook niet behulpzaam. We hebben een toiletborstel van keramiek gekocht. Bij het uitnemen van de borstel kwam de binnenpot mee en kwam de borstel houder uit balans. Deze is omgevallen en gebroken. Door de plakkers aan de onderkant staat deze ook niet in balans, mits deze slechts op 4 punten ondersteuning geeft. Voor een toiletborstelhouder van 50€ verwacht ik tenminste dat je de borstel er met een hand kan uitnemen zonder dat deze omvalt en direct kapot gaat.
Beste Bij dezen wil ik een review achterlaten over jullie zeer teleurstellende bedrijf. Ik heb een maand geleden een baby 5 maanden besteld. Nu krijg ik een barbie. Dit verkregen product voldoet niet aan mijn eisen. Ook haal ik een snaar uit naar kennard van de klantenservice. Hij was heel onbeleefd tegen mij. Met vriendelijke groet, TB ps: reageer op de mail gvd
Heftig dit. Als ik de reviews had gelezen had ik hier nooit iets gekocht. Dit zijn gewoon dropshippers die hun handel zelf pas inkopen wanneer een klant het besteld. Kun je je afvragen of het überhaupt wel echt is, of gewoon namaak van Ali-Express. Koop hier niet wanneer je verwacht dat een “voorradig” item binnen een week geleverd zou kunnen worden.
Bestelling gedaan en kreeg 26/09 een e-mail dat er vertraging was. Ok kan gebeuren. Vandaag een e-mail dat ze niet gaan leveren want de leverancier heeft aangegeven dat het product is uitverkocht. Hebben dus kennelijk geen voorraad. Zat al drie weken te wachten op mijn bestelling.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid