facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Etos Zandvoort

Etos Zandvoort

Info

Etos Zandvoort, de gezelligste drogist aan het strand!

Adres: Kerkstraat 31, 2042 JD Zandvoort
Telefoonnummer: 023 573 2268
Stad: Zandvoort
Route: Kerkstraat 31
Postcode: 2042 JD


Openingstijden

Maandag: 10:00 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 18:00
Vrijdag: 09:00 - 18:00
Zaterdag: 09:00 - 18:00
Zondag: 11:00 - 05:30


op zoek naar gerelateerd: Kruidvat Zandvoort
Recensies
Fijne winkel, fijne service, vriendelijk personeel voor mij geen andere drogist meer.
Super Etos, met het aardigste en meest kundige drogisten team dat ik ken. Heel fijn en je kunt voor elke vraag terecht. Verder altijd goede aanbiedingen en lekker overzichtelijke winkel.
Hele fijne drogist waar ik graag kom. Het personeel is heel klantgericht: vriendelijk, behulpzaam én bekwaam ze hebben veel kennis over hun producten en kunnen goed adviserenZe hebben regelmatig leuke aanbiedingen en ook wat luxere en natuurlijke producten. Het is er ruim en netjes. Ook de service is goed: is iets niet voorradig, dan wordt het meteen besteld en krijg je een telefoontje als het binnen is.
Prima winkel en niet duur!!
Vertaald door Google Goed gelegen drogisterij waar u alles kunt krijgen voor uw dagelijkse behoeften. Medewerkers zijn erg vriendelijk en behulpzaam. Origineel Gut gelegene Drogerie, bei der man alles für den täglichen Bedarf bekommt. Mitarbeiterinnen sind sehr freundlich und hilfsbereit.
Vertaald door Google Geweldige aanbiedingen en dagelijks geopend, dus ik was er snel bij om blisterpleisters te krijgen in een 2 voor 1 verkoop. Pinbetaling mogelijk, vriendelijke service, perfect! Origineel Tolle Angebote und täglich geöffnet, so dass ich schnell noch Blasenpflaster in einer 2 für 1 Aktion erhalten habe. Kartenzahlung ist möglich, freundlicher Service, perfekt!
Vertaald door Google Zeer vriendelijk personeel. Origineel Sehr freundliches Personal.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid