facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Etos

Adres: Kaaikhof 17 , Assendelft 1567 JP, NL
Telefoonnummer: 075 657 3193
Stad: Assendelft
Route: Kaaikhof 17
Postcode: 1567 JP



op zoek naar gerelateerd: Openingstijden Kruidvat Assendelft, Etos winkels
Recensies
Wat ben ik vandaag leuk geholpen door 2 hele lieve mensen. Dank voor de hulp en de tijd die jullie namen. Doordat de winkel een slechte internetconnectie heeft duurde het even om de code te kunnen scannen voor het ophalen en wegbrengen van een pakketje. Daardoor even heel leuk contact gehad.
Vorige week was ik naar de Etos in Saendelft geweest. Ik heb van de vorige bezoeken aan de Etos veel punten gespaard die destijds op de bon kon worden gezet vanwege het vergeten meenemen van de klantenkaart. Vorige week toen ik bij de Etos was heb ik aan de mevrouw achter de kassa gevraagd of ze die punten op de kaart kon zetten. Ze zei dat het was gelukt en heeft vervolgens de bonnetjes weggegooid. Toen ik de volgende keer inlogde op mijn Etos account zag ik dat de punten er helemaal niet op stonden. In totaal zijn het meer dan 100 gespaarde punten die weggegooid zijn. Ik heb het niet erg gevonden als het niet mogelijk was om de punten op de kaart te zetten of als het niet gelukt was, maar het feit dat de mevrouw gewoon tegen mij gelogen heeft vind ik heel erg en onprofessioneel. Hierdoor heb ik helaas het vertrouwen in Etos verloren.
Fijne drogisterij. Krijgt onterecht zoveel slechte reviews. Medewerkers zijn altijd vriendelijk.
Chagrijn achter de toonbank
Prima drogist
Prima drogist en voor die met dat negatieve revieuw....ogen openen....Kruidvat zit er tegenover
Een prima Etos waar je voor vele A merken naar toe kunt gaan. Assortiment in niet zo breed, maar dat is logisch aangezien het ook een wat kleinere Etos is.
Wat een slechte service! Je wordt als een stuk stront behandeld.
Medewerkers erg vriendelijk.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid