facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Etos Eglantier

Etos Eglantier

Geschiedenis

Over Etos

Etos is één van de grootste drogisterijketens in Nederland. Etos heeft een uitgebreid assortiment op het gebied van beauty, gezondheid en lichaamsverzorging. Naast scherp geprijsde kwaliteitsproducten biedt Etos haar klanten een prettige winkelomgeving met deskundig en vriendelijk personeel. Etos telt op dit moment ruim 500 winkels, verspreid over heel Nederland. Hiervan is ongeveer de helft eigendom van Etos, de overige winkels zijn franchisewinkels.

Geschiedenis van Etos

De geschiedenis van Etos gaat terug tot 1918. In dat jaar richtten werknemers van het Eindhovense concern Philips een coöperatie op, met als doel kruideniers- en drogisterijwinkels te exploiteren. In 1931 werden de winkels van Philips geprivatiseerd. Zo ontstond de naam Etos: Eendracht, Toewijding, Overleg en Samenwerking. Ahold (toen nog Albert Heijn) nam de keten in 1973 over.

Een ruim assortiment

Etos onderscheidt zich door haar brede assortiment aan drogisterijartikelen tegen een aantrekkelijke prijs. Etos biedt zowel A-merken voor een lage prijs als voordelige producten van Etos eigen merk. Bij Etos hebben klanten de keuze uit ruim 1500 artikelen, waaronder de dagelijkse verzorgingsproducten. Maar ook veel specifieke health & beauty producten, vitamines en geneesmiddelen, een uitgebreid assortiment babyverzorging en originele cadeaus.

De beste drogist en beste drogisterijketen

Alle inspanningen op het gebied van service, keuze en lage prijzen zijn niet ongemerkt gebleven. Etos is in 2008, 2009, 2011 en 2014 door consumenten namelijk verkozen tot 'Beste drogist van Nederland'. Naast deze prijs is Etos in 2009 ook nog eens uitgeroepen tot 'Beste drogisterijketen van Nederland'. Vooral het brede assortiment en de uitstekende service worden hierbij geprezen.

Adres: Gildenlaan 396, 7329 EC Apeldoorn
Telefoonnummer: 055-5330904
Stad: Apeldoorn
Route: Gildenlaan 396
Postcode: 7329 EC


Openingstijden

Maandag: 11:00 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 18:00
Vrijdag: 09:00 - 20:00
Zaterdag: 09:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Etos Apeldoorn, Eglantier winkels open, Winkels Eglantier, Onderdelenhuis Eglantier Apeldoorn, Eglantierlaan Apeldoorn, Kleding Eglantier, DA Drogist Apeldoorn Eglantier, De Egelantier
Recensies
Altijd goed advies en vriendelijk personeel. Alleen afgelopen donderdag zoiets geks mee gemaakt daar. Ik was daar s'morgens met mijn ouders. Mijn moeder had eerst bij de stolp bloed laten prikken vingerprik en het regende, dus met gevolg pleister was onderweg naar de etos nat geworden en niet meer wilde plakken. aangezien zij bloedverdunners heeft, bloedde het best wel. Dus ze vroeg aan een blonde dame, goh heeft u misschien een pleister voor mij, waarop zij zei nee hoor, helaas niet, u kan wel pleisters kopen!!! Ik dacht. Sorry hoor, wat is dat nou voor gekkigheid. Is dat zoveel moeite dan om een pleister te geven? En wat als het personeel zelf een wondje krijgt, hebben jullie dan niet een pleister of ehbo doosje. Echt slecht en dat meisje, sorry super arrogant.
Vriendelijk en behulpzaam personeel, goed assortiment met een gunstige prijs, en gratis parkeren.
Is een mooie winkel ze hebben erg veel wat je zoekt
Goed verzorgde duidelijke inrichting en vriendelijk personeel
Fijn personeel en zeer overzichtelijk!
Slechte service. Komen gemaakte afspraken niet na.
Ruim assortiment en goed geholpen door personeel. Wel ben ik vaak 'verdwaald' in de winkel, omdat ik artikelen soms op andere plekken verwacht dan dat ze staan.
Vandaag gebeld met een vraag naar een bepaald product, heel vriendelijk te woord gestaan door een medewerkster genaamd Celeste, ze ging direct kijken of ze hadden wat ik zocht en toen dat niet bleek direct meedacht over een oplossing. Zo ontzettend vriendelijk en goed geholpen dat ik puur daardoor vanaf nu naar de Etos ga! Way to go!
Behulpzaam personeel. Overzichtelijke winkel.
Aardig en behulpzaam personeel
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Etos Eglantier met het openbaar vervoer


Apeldoorn, De Eglantier 60 meter
3
508
Apeldoorn, De Eglantier 70 meter
231
Apeldoorn, De Eglantier 80 meter
231
Apeldoorn, De Eglantier 90 meter
3
506
Apeldoorn, Rademakersdonk 290 meter
3
508

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor Etos Eglantier.

Apeldoorn cosmeticawinkel

openingstijden, locatie, vervoer. Gildenlaan 396 kaart stadsplattegrond, satellietweergave. Etos Eglantier adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met Etos Eglantier. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over Etos Eglantier delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Schoonheidssalon Bella Faccia Schoonheidssalon Bella Faccia 1 km Lekker even de tijd voor jezelf, voor mij ook op loop afstand. Wat ik ook lekker prak...
Cosmi Care Cosmi Care 2 km Cosmetische hand- en voetverzorging voor iedereen. Gespecialiseerd in manicure (natuu...
Clarins Clarins 3 km Welkom op de officiële Nederlandse pagina. Je kunt contact met ons opnemen middels he...
Beautysalon Ibiza Beautysalon Ibiza 3 km De wimperlift ontdekt bij Beautysalon Ibiza, écht een uitkomst voor mij. Tevens super...
Huid Vit Huid Vit 4 km Een paar maanden geleden gestart met behandelingen bij HuidVit. Ontzettend tevreden m...
Etos Anklaar Etos Anklaar 4 km Fijne overzichtelijke en nette winkel. Vriendelijk personeel.
Ministry of Beauty Ministry of Beauty 5 km Gister model mogen zitten voor het kleuren van mijn haar. Alles was super geregeld, h...
Absolution Absolution 5 km Absolution..zo puur als de natuur zelf. Het Franse Cosmeticahuis is verrassend anders...
We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid