facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Etos Aarts Zaandijk

Etos Aarts Zaandijk
Adres: John Lennonstraat 165, 1544LT Zaandijk
Telefoonnummer: 0756403356
Stad: Zaandijk
Route: John Lennonstraat 165
Postcode: 1544LT


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 18:00
Dinsdag: 08:30 - 18:00
Woensdag: 08:30 - 18:00
Donderdag: 08:30 - 18:00
Vrijdag: 08:30 - 18:00
Zaterdag: 09:00 - 17:30

Recensies
Normaal gesproken vink Etos erg leuke winkel, maar deze winkel in Zaandijk heb ik altijd een negatieve ervaring met een van de medewerkers! Ik zou graag minder dan één ster geven, maar ja Etos is een leuke winkel! Ik dacht zelf waarom doen ze altijd zo raars met mij? Ik kom hier paar keer per jaar niet meer en zeker ze kunnen mij niet herinneren. Ik ben echt heel aardig hoor!
Vond dit altijd een fijne winkel om te komen en kwam er dus ook zeer regelmatig, maar nu kom ik er al een aantal maanden niet meer. Ik mag niet eens op mijn gemak de producten bekijken om te besluiten of ik wel of niet een product wil kopen. Voor dat ik het weet word ik toevallig elke keer hetzelfde personeelslid aangesproken om te vragen of ik van plan ben wat te gaan kopen of dat ik anders de winkel wil verlaten. Dit is nu al meerdere keren gebeurd en niet alleen bij mij maar nu kort geleden ook bij mijn zus. Ik kom hier niet meer op mijn gemak. Als ik niet binnen mag komen zonder dat ik iets koop, zet dan gelijk een bord voor de deur zodat dat gelijk voor iedereen duidelijk is. Dan maar een stukje extra naar Zaandam fietsen om WEL te mogen kijken en uitproberen om een keuze te maken.
Erg fijn dat ze overal kaartjes met veganistische producten hebben hangen, dat zie je niet bij elke etos. Aardig rustig personeel, laat je lekker neuzen en is behulpzaam.
Vriendelijk personeel, net als vroeger krijg je het gevoel echt welkom te zijn
Kom er graag word goed geholpen fijn winkel
Fijne plaatselijke etos met vriendelijke dames die je helpen
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid