facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor ETK Verlichting

ETK Verlichting

Info

ETK is importeur en groothandel in verlichtingsarmaturen en lichtbronnen voor kantoren, utiliteit, industrie, wegen en terreinen.

Geschiedenis

ETK bestaat sinds 1987 en is importeur van en groothandel in verlichtings-armaturen en lichtbronnen voor kantoren, utiliteit, industrie, wegen en terreinen.
Onze hoofddoelgroepen zijn de elektrotechnische installateur, de overheid en zelf installerende bedrijven. Deze kunnen met elk lichttechnisch probleem bij ETK terecht. Of het nu gaat om een design- of industrieel lichtontwerp, maatwerkarmaturen, armatuur-aanpassingen of renovatie van oude armaturen, ETK biedt de oplossing.

Adres: Italiëweg 13, 2411 NR Bodegraven
Telefoonnummer: 0031172615146
Stad: Bodegraven
Route: Italiëweg 13
Postcode: 2411 NR



op zoek naar gerelateerd: Etk BEN 1, Etk voc 3, grote esch 812, 2841 mj, moordrecht, Lightronics
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Doornbos Elektrotechniek Doornbos Elektrotechniek 2 km Professionele leverancier van elektra, goede begeleiding en prijs/kwaliteit van gelev...
Recensies
Mooi design lampen
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid